Εστιατόριο αναζητά τον “μυστήριο” πελάτη: “Θέλουμε να σε κεράσουμε”

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας ενός εστιατορίου στον Καναδά. Οι μεγάλες ποσότητες χιονιού που έπεσαν τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν σαν αποτέλεσμα τα καταστήματα να κλείσουν, καθώς σε κάποιες περιοχές το ύψος του χιονιού έφτανε το ένα μέτρο.

Κάποιος από τους κατοίκους των περιοχών αυτών φαίνεται όμως ότι πεινούσε πολύ. Έτσι πήρε την απόφαση να περπατήσει μέσα στο χιόνι για να πάει στο αγαπημένο του εστιατόριο.

Η απογοήτευσή του όταν συνειδητοποίησε ότι είναι κλειστό είναι απερίγραπτη. Πέφτει στα γόνατα και πιάνει το κεφάλι του.

Η συγκίνηση των ιδιοκτητών του εστιατορίου στον Καναδά

Η αντίδραση του πελάτη συγκίνησε του ιδιοκτήτες του εστιατορίου οι οποίοι αποφάσισαν να τον βρουν για να τον κεράσουν. Με ανάρτηση στο Instagram, αναζητούν τον “πιστό” τους πελάτη.

«Στον πιστό μας πελάτη: Δεν ξέρουμε ποιος είσαι, αλλά σε ψάχνουμε. Λυπούμαστε που το εστιατόριο μας ήταν κλειστό. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σου και ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα. Ότι και αν είχες στο μυαλό σου να φας, σήμερα θα στο κεράσουμε εμείς», αναφέρει η ανάρτηση στον λογαριασμό της επιχείρησης στο Instagram.

Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες, ο μυστήριος πελάτης δεν έχει εμφανιστεί όμως η δημοτικότητα της επιχείρησης εκτοξεύτηκε στα ύψη! Έτσι το εστιατόριο προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση:

Πηγή: enikos.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: