Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο μετά από Καλαμαράκια… Τελικά Το Φούσκωμα Έκρυβε Ένα Θρίλερ…

Πολλοί λένε πως νιώθουν έγκυοι αφού φάνε ένα μεγάλο γεύμα, αλλά μία γυναίκα έμεινε όντως ‘έγκυος’ αφού έφαγε ένα πιάτο με το πολύ γνωστό θαλασσινό. Αφού έφαγε μερικά αβλαβή καλαμάρια, άρχισε να πονάει έντονα στο στόμα.

Τότε, οι γιατροί βρήκαν μία κοιλότητα στο στόμα της 63χρονης που είχε μέσα 12 μωρά καλαμάρια. Όλα άρχισαν όταν ένιωσε πόνο στο στόμα αφού έφαγε το πιάτο με τα καλαμάρια. Έφτυσε το φαγητό αμέσως μόλις άρχισε να νιώθει την παράξενη αίσθηση, αλλά συνέχισε να νιώθει ένα ξένο σώμα στο στόμα της.

Οι γιατροί είδαν πως παρόλο που το καλαμάρι ήταν ψημένο, είχε απελευθερώσει «μωρά κεφαλόποδα» στο εσωτερικό του στόματός της χρησιμοποιώντας ένα υλικό που μοιάζει με τσιμέντο για να τα ασφαλίσει.

Πιστεύουν πως όταν μάσησε το καλαμάρι, απελευθερώθηκαν τα μωρά του και κόλλησαν στο στόμα της.

Δεν έχει εξακριβωθεί ακριβώς πώς αναπαράγονται τα καλαμάρια γιατί το φυσικό τους περιβάλλον δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Ωστόσο, τέτοιες παράξενες περιπτώσεις έχουν βοηθήσει στο να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς λειτουργεί από το παράξενο πλάσμα.

Φυσικά, όσοι αγαπάτε τα καλαμάρια δεν χρειάζεται να φοβάστε. Στον δυτικό κόσμο, πάντα βγάζουν τα εσωτερικά τους όργανα πριν το μαγείρεμα, οπότε δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.

Πηγή: providr.com, true.gr

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: