Έσπασε το lockdown βγάζοντας βόλτα με το λουρί τον… άνδρα της

Μια γυναίκα από τον Καναδά έβγαλε βόλτα το κατοικίδιό της, έφαγε όμως πρόστιμο για παραβίαση των περιοριστικών όρων της πανδημίας.

Όχι, δεν ήταν λάθος των αστυνομικών, απλώς στην άλλη άκρη του λουριού ήταν δεμένος ο άντρας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Telegraph», η 24χρονη είπε στους αστυνομικούς πως είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο γύρω από το σπίτι της, σε προάστιο του Κεμπέκ. Στο οποίο υπάρχει ακόμα βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 8.00 μ.μ και 5.00 π.μ.

Η αστυνομία εντόπισε το παράξενο ζευγάρι κατά τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής. «Είχε τον άντρα της δεμένο με λουρί και είπε πως έβγαζε βόλτα τον σκύλο, δείχνοντας τον σύντροφό της. Όπως επιτρέπεται δηλαδή κάτω από τις εξαιρέσεις για τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Isabelle Gendron.

Η γυναίκα και ο 40χρονος σύζυγός της έφαγαν πρόστιμο 1.217 δολαρίων για την παραβίαση των μέτρων. Σύμφωνα με την Gendron, το ζευγάρι είπε πως ήταν «χαρά τους» το πρόστιμο, προσθέτοντας πως «αυτό δεν θα τους σταματήσει από το να παραβιάζουν τα μέτρα και στο μέλλον, θέλοντας να δούνε πόσα πρόστιμα θα μαζέψουν»…

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: