Έσωσε το σκύλο αλλά «έχασε» το αυτοκίνητο [Βίντεο]

Ένα τρομακτικό video που δείχνει τον οδηγό ενός Nissan Altima να φρενάρει για να «σώσει» ένα σκύλο, με το φορτηγό που ακολουθεί όμως να μην μπορεί να σταματήσει εγκαίρως.

Το video κατέγραψε η κάμερα ενός άλλο φορτηγού που ήταν στο σημείο και δείχνει καθαρά την αλληλουχία των ενεργειών από τους οδηγούς που είχε τη θλιβερή για το Altima κατάληξη.

Ο οδηγός του μοντέλου της Nissan, είναι στην αριστερή λωρίδα και φρενάρει για να «προλάβει» και να μην χτυπήσει το σκύλο που φαίνεται να τρέχει από το ενδιάμεσο πρανές προς το δρόμο. Η –σχεδόν- ακινητοποίηση του Nissan όμως, έρχεται σε αρκετά ακατάλληλο σημείο, τη στιγμή που από πίσω έρχεται με εύλογη φόρα, ένα φορτηγό, ο οδηγός του οποίου δεν μπορεί να φρενάρει εγκαίρως. Η δύναμη της σύγκρουσης είναι τέτοια, που εκτός του ότι το Altima «χάνει» το πορτ μπαγκάζ του και γίνεται σχεδόν hatchback, βρίσκεται ακούσια στη δεξιά μεριά του πλάνου, εκτός δρόμου, ανάμεσα στους θάμνους.

Ενδιαφέρον έχει επίσης και το γεγονός πως η ιδιοκτήτρια –μάλλον- του σκύλου, τρέχει στο πλάι του δρόμου για να τον πιάσει και δεν κάνει την παραμικρή κίνηση αλληλεγγύης περνώντας πίσω από το άσχημα σακατεμένο Altima, για να δει σε τι κατάσταση είναι οι επιβάτες. Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, είναι πολύ θετικό το ότι κανείς δεν τραυματίστηκε και η προσπάθεια σωτηρίας του σκύλου, είχε μόνο υλικές ζημιές.

Πηγή: newsauto.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: