Έσκασε βόμβα: Αυτός είναι ο πασίγνωστος Παραολυμπιονίκης δράστης του φονικού στο Μοσχάτο!

Μια γυναίκα φαίνεται πως ήταν η αφορμή για την άγρια δολοφονία ενός 47χρονου υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε ο ιδιοκτήτης και παραολυμπιονίκης της κολύμβησης.

Στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, αφού λογομάχησε με τον υπάλληλό του, κατέβασε τα ρολά του καταστήματος, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι.

Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ η οποία είδε εντός της επιχείρηση ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι.

Ο 47χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, ενώ ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα, προβάλλοντας ως αιτιολογία προσωπικές διαφορές.

Ο παραολυμπονίκης συνελήφθη και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ποιος είναι ο Βασίλης Τσαγκάρης

Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, βρισκεται υστερα από αυτοκινητικό ατύχημα το 2002, με παραπληγία, σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, ενώ επέστρεφε από προπόνηση που έκανε στη θάλασσα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Το 2004 αρχίζει την ενασχόλησή του με την κολύμβηση στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου, και στη συνέχεια κατακτά παγκόσμιες διακρίσεις και κατατάσσεται 6ος στους πΟΑ του Πεκίνο και του Λονδίνου ενώ κατακτά την τριτη θεση στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο).

Ο παραολυμπιονίκης μάλιστα το 2010 είχε κατέλθει ως υποψήφιος στο συνδυασμό «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή συμφωνία».

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

 

youweekly.gr-Koinwnia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: