Έρχονται τα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα της SILENCE–Θα αντιπροσωπεύονται από την Kosmοcar και Kosmoride

Η SILENCE, ιδρύθηκε το 2012 και έχει έδρα τη Βαρκελώνη (Ισπανία). Είναι μία νεοφυής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα πόλης, κατά βάση τα ηλεκτρικά scooters αλλά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα  (nanocars). SILENCE σημαίνει ησυχία. Και στην προκειμένη περίπτωση, με την μεταφορική έννοια, κίνηση στους δρόμους χωρίς θόρυβο.

Η Kosmocar A.E (*)που είναι από τους πρωτοπόρους  στην ηλεκτροκίνηση και την μικροκινητικότητα στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι από τις αρχές Μαΐου ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας SILENCE μέσω του δικτύου καταστημάτων της Kosmoride.

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, θα υπάρχουν τα scooters της SILENCE όπου μπορείτε να τα δείτε από κοντά.

Τα ηλεκτρικά scooters, που αποτελούν και τα βασικά προϊόντα της SILENCE, διατίθενται σε δύο βασικές εκδόσεις, με την τελική ταχύτητα είτε στα 45 χλμ./ώρα, και μπορούν να οδηγηθούν από άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, είτε στα 90-110 χλμ./ώρα. Τα συγκεκριμένα οχήματα αποτελούν ιδανική λύση για την ηλεκτροκίνηση αποκλειστικά στις πόλεις.

Η φόρτιση των SILENCE γίνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση φορτιστών. Η μπαταρία μπορεί να μετακινηθεί πανεύκολα,  χάρη στους ενσωματωμένους τροχούς και τη λαβή που διαθέτει ενώ φορτίζεται σε μια κοινή πρίζα σούκο. Χάρη στον on board φορτιστή των 600W θα έχει φορτίσει μέσα σε πέντε ώρες στο 100% της χωρητικότητάς της. Για πλήρως οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και με ηλιακή ενέργεια μέσω πάνελ.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της SILENCE, είναι ένα διθέσιο όχημα με μήκος κάτω από 2,3 μέτρα για απόλυτη ευελιξία. Η αυτονομία του φτάνει σχεδόν τα 150 χιλιόμετρα, η μέγιστη ταχύτητα τα 90 χλμ./ώρα ενώ το κλείδωμα-ξεκλείδωμα γίνεται χωρίς κλειδί μέσω εφαρμογής στο smartphone. Το nanocar της SILENCE θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την Kosmoride μέσα στο 2022.

Ο κ. Στήβεν Σίρτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, δήλωσε σχετικά: «Η Kosmocar έχει μία φιλόδοξη στρατηγική όσον αφορά στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και της μικροκινητικότητας στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε σημείο αναφοράς στη χώρα μας, τόσο στο επιχειρείν όσο και στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Η συνεργασία με τη SILENCE αποδεικνύει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο τη δέσμευση που έχουμε στην Kosmocar να δώσουμε σάρκα και οστά στο όραμα μας για ένα μέλλον στο οποίο η ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει σε όλα τα επίπεδα μετακίνησης».

Οι τιμές των scooters SILENCE ξεκινούν από τις 3.990€ (παράλληλα μπορούν να τύχουν επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για ποσοστό 30% της αξίας τους και μέχρι του ποσού των 3.000€).

(*) Επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati

Έρχονται τα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα της SILENCE–Θα αντιπροσωπεύονται από την Kosmοcar και Kosmoride gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: