Έρχονται σοβαρές αποκαλύψεις με το μεγάλο φαγοπότι μέσω ΜΚΟ

Έρχονται σοβαρές αποκαλύψεις με το μεγάλο φαγοπότι μέσω ΜΚΟ
Παρακυβερνητικές Βδέλλες. 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ..

Έρχονται σοβαρές αποκαλύψεις με το μεγάλο φαγοπότι μέσω των λεγόμενων ΜΚΟ, δηλαδή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που στην πραγματικότητα στη μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν Παρακυβερνητικές Βδέλλες. 
Όχι όλες αλλά κάποιες περιώνυμες.
Αυτό που προκύπτει από τις δικαστικές έρευνες ως τώρα είναι ότι ορισμένα κυβερνητικά στελέχη των δυο μεγάλων εξουσίας όταν είδαν ότι στένευαν γι’ αυτά τα περιθώρια για να βγάζουν διαχρονικά έκαναν γαλαζοπράσινες “εταιρείες” κυρίως στη δεκαετία του 1990-2000.
Ανάλογα με το ποιος είχε καλύτερη πρόσβαση στο δημόσιο χρήμα έβαζαν σε καίριες θέσεις είτε φανερά, είτε-κυρίως-αφανώς και μεσαίου μεγέθους ή μεγαλοδημοσιογράφους.
 Όποιος και αν κυβερνούσε έβρισκαν τρόπο να πείσουν “για το σπουδαίο που προσφέρει η ΜΚΟ που υποστήριζαν”.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλα πολιτικά ονόματα που τώρα δεν είναι ακριβώς στην πρώτη γραμμή φέρονται να έχουν χρηματοδοτήσει αδρά τέτοιες ΜΚΟ και το χρήμα να έχει επιστρέψει σε συγγενικά τους πρόσωπα στο εξωτερικό.
Υπάρχουν ΜΚΟ που για πολλά έχουν διαχειριστεί πολλά εκατομμύρια σε δραχμές και σε χωρίς να υπάρχουν ανάλογα παραστατικά για το που διατέθηκαν και πληροφορίες από δικαστικές πηγές κάνουν λόγο για δίκες που θα έρθουν σύντομα και θα έχουν ποινές ανάλογα με το ύψος των χρημάτων.
Τα ισόβια στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο επιβλήθηκαν για 17,5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έχει βρεθεί το ποσό αυτό η μέρος του ποσού σε ατομικό του λογαριασμό. Γιαυτό τρέμουν ορισμένα μεγάλα ονόματα που ζουν σαν κροίσοι προσφέροντας έργο μέσα από ΜΚΟ…
 Παραδειγματικά αναφερόμαστε σε έρευνα που εντόπισε μεγαλο-υπουργό της κυβέρνησης Σημίτη πίσω από ΜΚΟ για την οποία ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειχναν δυο μεγαλοδημοσιογράφοι καναλιών(άνδρας-γυναίκα) που φαινομενικά είναι άσχετοι μεταξύ τους αλλά αφανώς διαχειρίζονται με άλλους εταιρεία “δημοσίων σχέσεων”…
Καταβάλλεται τώρα προσπάθεια να αποκτήσουν οικονομική βιτρίνα μέσα από διάφορες θέσεις και παροχές ώστε να έχουν δικαιολογίες…
paraskhnio.gr

Έρχονται σοβαρές αποκαλύψεις με το μεγάλο φαγοπότι μέσω ΜΚΟ

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: