Έρχεται το τέλος του κόσμου; «Βιβλικό» πλάσμα γεννήθηκε για πρώτη φορά εδώ και 2.000 χρόνια! [Βίντεο]

Τη γέννηση μιας κόκκινης δαμαλίδας (μικρό μοσχαράκι) στο Ισραήλ ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Temple, δίνοντας τροφή στους πάντα… πεινασμένους συνωμοσιολόγους, οι οποίοι προειδοποιούν για μία ακόμη φορά πως πλησιάζει το τέλος του κόσμου.

Και πώς όχι όταν σύμφωνα με αυτούς, τα… γεννητούρια εκπλήρωσαν μια προφητεία της Αγίας Γραφής!

Το Ινστιτούτο (μουσείο, ερευνητικό ινστιτούτο και κέντρο εκπαίδευσης στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ) ενημέρωσε μάλιστα πως τόσο η μητέρα, όσο και το μοσχαράκι, αναμένεται να υποβληθούν σε εκτενείς εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα πάνε καλά με την υγεία τους, προσθέτοντας ότι το «κόκκινο θηλυκό μοσχάρι υπόσχεται να επαναφέρει τη βιβλική κάθαρση στον κόσμο».

Σημειώνεται ότι στον Χριστιανισμό, αλλά και στον Ιουδαϊσμό, οι κόκκινες δαμαλίδες παρουσιάζονται σε όλες τις προφητείες για «το τέλος του κόσμου», με τον οποίο είναι… άρρηκτα συνδεδεμένες!

Η γέννηση και η θυσία της κόκκινης αγελάδας προηγείται μάλιστα της κατασκευής του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ. Στον ορθόδοξο δε Ιουδαϊσμό, η ανοικοδόμηση του Ναού (οι δύο προηγούμενοι έχουν καταστραφεί) θα πραγματοποιηθεί πριν από την έλευση του Εβραίου Μεσσία…

Το Ινστιτούτο Temple, αλλά και άλλες οργανώσεις έχουν πάντως στόχο να κατασκευάσουν τον Τρίτο Ναό στο «όρος του Ναού», έναν από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς χώρους στην Ιερουσαλήμ.

Και μπορεί πολλοί θεολόγοι να πιστεύουν ότι ο τρίτος ναός συνδέεται με την «Ημέρα της Κρίσεως» ή το «τέλος του κόσμου», ωστόσο ο Rabbi Chain Richman, διευθυντής του Ιδρύματος πιστεύει ότι, μετά τη γέννηση της κόκκινης δαμαλίδας, έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για την κατασκευή του Ναού…

Οι υπεύθυνοι του Ινστιτούτου ελπίζουν ότι βρήκαν επιτέλους μια υποψήφια «βιβλική κόκκινη δαμαλίδα», ωστόσο το νεογέννητο μοσχαράκι δεν αποκλείεται να απορριφθεί λόγω «φυσικών αιτιών». Σκοπός τους είναι να μεγαλώσουν μια «τέλεια κόκκινη αγελάδα», έχοντας μάλιστα εισαγάγει κατεψυγμένα έμβρυα κόκκινων αγελάδων angus στο Ισραήλ, «εμφυτεύοντάς» τα σε εγχώριες.

Τα τοπικά Μέσα ανέφεραν πάντως ότι σύμφωνα με ένα διοικητικό συμβούλιο ραβίνων, η κόκκινη δαμαλίδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις της προφητείας. Σύμφωνα με αυτήν η αγελάδα θα πρέπει να είναι κόκκινη και αψεγάδιαστη…

Πηγή: newsbomb.gr

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: