Έρχεται το «Σου Κου Family» στον ΣΚΑΪ: Πρεμιέρα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου (trailers)

«Σου Κου Family»: Από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 15:00, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έρχονται στον ΣΚΑΪ για να μας χαλαρώσουν, να μας διασκεδάσουν, να μας τραγουδήσουν και να μας κάνουν να νιώσουμε μια μεγάλη οικογένεια.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 15:00, οι οικοδεσπότες του «Σου Κου Family» ανοίγουν το τηλεοπτικό σπιτικό τους και με τους συνεργάτες τους, υπόσχονται να μας αλλάξουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.
Στην παρέα της εκπομπής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και μαζί τους η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, για να μας ενημερώνουν για ό,τι παίζει και να μην αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. 
Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης και η ΜαμαΤσίτα θα ετοιμάζουν για εμάς απολαυστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε. Ο Χρήστος Άρχος θα μας ενημερώνει αναλυτικά για τις αστρολογικές προβλέψεις, η Τέτα Καμπουρέλη θα μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου θα μας μιλά για θέματα οικογένειας και σχέσεων.
Ενδιαφέροντες καλεσμένοι θα έρχονται στο τηλεοπτικό σπιτικό του «Σου Κου Family», ενώ σε κάθε εκπομπή ο Χάρης μαζί με αγαπημένους τραγουδιστές θα φροντίζουν για τη διασκέδασή μας με ένα μουσικό πρόγραμμα – έκπληξη.

«Σου Κου Family»: Πρεμιέρα, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 15:00, στον ΣΚΑΪ.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: