Έρχεται στην Ευρώπη το ανανεωμένο MX-30 2022- Στις αρχές Ιουλίου ξεκινούν οι πωλήσεις

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα παραγωγής της Mazda , το ηλεκτρικό MX-30 2022 είναι έτοιμο και στις αρχές Ιουλίου θα κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Έχει καινούργιες παραλλαγές φόρτισης, ήχου και χρωμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Το νέο Mazda MX-30 2022 είναι ακόμη ευκολότερο στη χρήση. Οι μηχανικοί της Mazda έκαναν αρκετές τροποποιήσεις. Η σημαντικότερη είναι η χρήση BEV που πλέον υποστηρίζει  τριφασική κανονική φόρτιση AC 11 kW. Η απόδοση γρήγορης φόρτισης DC έχει, επίσης, βελτιωθεί αυξάνοντας τη μέγιστη ισχύ που μπορεί να δεχθεί το όχημα από 40 kW σε 50 kW.

Οι τεχνικοί αναφέρουν ότι με τις αλλαγές που έγιναν μειώθηκε ο χρόνος γρήγορης φόρτισης DC κατά δέκα λεπτά. Από 36  σε μόλις 26 λεπτά.

Για το 2022, η συχνότητα του ήχου έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να είναι παρόμοια με άλλους ήχους που ακούγονται ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε λειτουργία. Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν ο ήχος EV του MX-30 βοηθά τους οδηγούς να αναγνωρίζουν υποσυνείδητα την ποσότητα της ροπής που παράγεται από τη μονάδα ισχύος.

Εκτός από τους υφιστάμενους χρωματικούς συνδυασμούς εσωτερικού Modern confidence (λευκό) και Industrial vintage (καφέ), το MX-30 2022 εισάγει τη νέα ολόμαυρη επένδυση Urban expression που φέρνει μια έντονη κομψότητα στη σχεδίαση. Το νέο, ολόμαυρο εσωτερικό αναζωογονείται από γκρι και λευκές πινελιές στην ταπετσαρία τζιν υφάσματος και από τη σκούρα καφέ του φελλού κονσόλα και την επένδυση της λαβής των θυρών.

Ο αριθμός των χρωματικών συνδυασμών πολλών αποχρώσεων έχει αυξηθεί σε τέσσερις, με το Jet Black και το νέο Zircon Sand της Mazda να προστίθενται στην γκάμα.

Σε συνδυασμό με το ολόμαυρο εσωτερικό Urban expression, το Zircon Sand είναι ένα φυσικό μπεζ εμπνευσμένο από το ζιρκόνιο, το οποίο αντανακλά την κληρονομιά της Mazda στην κατασκευή καλουπιών χύτευσης.

Ο δεύτερος νέος συνδυασμός χρωμάτων πολλών αποχρώσεων συνδυάζει αμάξωμα Jet Black και οροφή με ασημί σκελετούς κολόνας και, για άλλη μια φορά, ένα ολόμαυρο εσωτερικό.

Για το πρώτο ηλεκτρικό MX-30 2022, η Mazda αναφέρει ότι η  βελτιωμένη απόδοση φόρτισης και λειτουργικότητα τροφοδοσίας, οι βελτιώσεις στον ήχο του συστήματος μετάδοσης κίνησης EV και οι νέες επιλογές τόσο στα εξωτερικά χρώματα όσο και στις εσωτερικές επενδύσεις, κάνουν το MX-30 να ξεχωρίζει.

Δεν έγινε γνωστό πότε θα έρθει το ηλεκτρικό MX-30 στην Ελλάδα αλλά από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει στη Γερμανία και τη Γαλλία δεν θα αργήσει να έρθει και στη χώρα μας.

 

 

 

Έρχεται στην Ευρώπη το ανανεωμένο MX-30 2022- Στις αρχές Ιουλίου ξεκινούν οι πωλήσεις gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: