Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού; Ταξιδέψτε μαζί από το… σπίτι

Τι νόμιζες, θα σε αφήναμε έτσι; Μπορεί ο κορονοϊός να μας έχει απομονώσει και να μην μπορούμε να δούμε , ωστόσο πάντα υπάρχουν τρόποι να περάσεις όμορφες στιγμές, ακόμη και από το σπίτι, ιδίως κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας.

Αν για τη γενιά μας γραφόταν μια νουβέλα θα είχε σίγουρα τίτλο «Έρωτας Στα Χρόνια Του Κορονοϊού» και αυτό το λέμε με το χέρι στην καρδιά. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα αλλά να ξέρεις ότι έχουμε φέρει, για ακόμη μια φορά- τις λύσεις που ψάχνεις.

Τι θα έλεγες να… ταξιδέψεις σε άλλα μέρη, από την άνεση φυσικά του καναπέ σου; Όσο η τεχνολογία είναι με το μέρος μας δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αν λοιπόν βαρέθηκες τις απλές και άχαρες κουβέντες μέσω Face Time, έχουμε ιδέες για ανέξοδα ραντεβού σε κάθε μεριά της γης, με ένα μόνο… κλικ.

Το παν είναι η φαντασία! Ακόμη κι αν είστε μακριά μπορείτε να οραματιστείτε ότι είστε αγκαλιά. Αν πάλι το όνειρό σου είναι να πας στο Παρίσι, τώρα μπορείς! Κοίτα λοιπόν τι θα κάνεις! Θα φτιάξετε ο κάθε ένας ένα ωραίο lunch box, θα πάρετε αγκαλιά μια κούπα ζεστής σοκολάτας, θα ντυθείτε και όμορφα, θα πάρετε θέση στους καναπέδες σας και θα κάνετε μια video κλήση. Μη ξεχάσετε να βάλετε playlist με Παριζιάνικες μουσικές και σε κλάσματα δευτερολέπτου έχετε κάνει ένα ρομαντικό ταξίδι. Cool!

Σου αρέσει να γνωρίζεις νέους πολιτισμούς και να ανακαλύπτεις νέα μέρη; Τι καλύτερο από μια περιήγηση σε μουσεία με τον καλό σου. Πλέον είναι πανεύκολη η περιήγηση σε μουσεία ανα τον κόσμο με ένα μόνο κλικ. Μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο πολλά μουσεία που χαρίζουν δωρεάν virtual επισκέψεις, όπως το Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Σεούλ ή και το Μουσείο Βαν Γκογκκ στο Άμστερνταμ.

Αν δε, η μαγειρική είναι το κρυφό σας ταλέντο, μπορείτε να περιηγηθείτε σε ξένες κουζίνες ανά τον κόσμο βρίσκοντας videos στο διαδίκτυο. Μπορείτε φυσικά να το πάτε και σε άλλο level! Να βρείτε τις συνταγές μιας ξένης σπεσιαλιτέ και να δοκιμάσετε να την φτιάξετε μόνοι σας.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: