Έρικ Κλάπτον: Κουφαίνομαι αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω

Ο θρύλος της μουσικής Έρικ Κλάπτον κουφαίνεται, αλλά δεν σκοπεύει να κατέβει από τη σκηνή.

«Θα συνεχίσω να δουλεύω. Θα κάνω μερικές συναυλίες», δήλωσε ο 72χρονος τραγουδοποιός μιλώντας στο Radio 2 του BBC. «Το μόνο πράγμα που με απασχολεί τώρα είναι ότι βρίσκομαι στα 70 μου και θέλω να είμαι καλά. Θέλω να πω, κουφαίνομαι, έχω εμβοές, τα χέρια μου όμως δουλεύουν».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω, ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα έρθουν και θα με δουν περισσότερο από περιέργεια. Ξέρω ότι είναι ένα μέρος κι αυτό, επειδή είναι εκπληκτικό για μένα που μπορώ και είμαι ακόμα εδώ».

ον περασμένο Μάρτιο ο Κλάπτον αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες του συναυλίες στο Λος Άντζελες λόγω βαριάς βρογχίτιδας.

Τον Ιούνιο του 2016 είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από νευροπάθεια την οποία του την προκάλεσε η σκληρή δουλειά του παιξίματος της κιθάρας.

«Ξεκίνησε με πόνο χαμηλά στη μέση και εξελίχθηκε σε αυτό που ονομάζουν περιφερική νευροπάθεια. Είναι αυτό που αισθάνεσαι σαν να σου κάνουν ηλεκτρικά σοκ που κατεβαίνουν μέχρι το πόδι σου», δήλωσε ο θρύλος της κιθάρας. «Επίσης, έπρεπε να μάθω πώς να αντιμετωπίζω και κάποια ακόμα πράγματα που προκλήθηκαν λόγω ηλικίας…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Καθότι αναρρώνω από αλκοολισμό και εθισμό σε ουσίες, το θεωρώ φοβερό πράγμα που είμαι ακόμα ζωντανός. Κανονικά, θα έπρεπε να τα είχα τινάξει καιρό τώρα. Για κάποιο λόγο, με έσωσαν από τα σαγόνια της κόλασης και μου έδωσαν δεύτερη ευκαιρία».

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: