Έρευνα που θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένη: Τι πρέπει τελικά να φας στο πρώτο ραντεβού;

Και επιτέλους σου ζήτησε να βγείτε ένα ραντεβού σαν άνθρωποι κι εσύ όπως είναι λογικό πετάς κυριολεκτικά από τη χαρά σου. Φυσικά η έξοδος θα περιλαμβάνει δείπνο-γιατί είμαστε και γέροντες πια-οπότε ο προβληματισμός για το τι θα παραγγείλεις είναι μεγάλος.

Ζήτημα το οποίο απασχολεί μόνο εμάς τις γυναίκες, μιας και οι άντρες δεν ενδιαφέρονται και τόσο γι’ αυτά, καθότι και φαταούλες. Λοιπόν, επειδή συμμερίζομαι την αγωνία σου-έχω περάσει κι εγώ τα ίδια-έχω να σου παρουσιάσω μία έρευνα υπέροχη και συγκλονιστική, η οποία θα σου προσφέρει τεράστια ανακούφιση.

Στην έρευνα αυτή λοιπόν, η οποία διεξήχθη από το Tinder-φυσικά-συμμετείχαν άντρες και γυναίκες οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο μεγαλειώδες αυτό ερώτημα. Το 62% λοιπόν των χρηστών απάντησε ότι στο πρώτο ραντεβού καλό είναι να τρως ότι τραβάει η ψυχούλα σου, με την επιλογή της σαλάτας να συγκεντρώνει πολύ χαμηλά ποσοστά-επιτέλους να πούμε αλήθειες-.

Ακόμη ένα 69% δήλωσε ότι θα επιτρέψει από το ραντεβού του να κλέψει πατάτες ή οτιδήποτε άλλο από το πιάτο του, με φειδώ πάντα αλλιώς θα βρεθείς με το πιρούνι καρφωμένο στο χέρι, ενώ το 64% (των γυναικών) δε θα ξενερώσει αν ο άντρας δεν κεράσει (εδώ έχω ενστάσεις).

Και τώρα το παράλογο: Το 56% των ερωτηθέντων, δε θα έδινε το ok για δεύτερη συνάντηση, αν το ραντεβού τους έτρωγε σούσι με το… πιρούνι! Και γιατί να πας για σούσι εδώ που τα λέμε;

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: