Έρευνα αποκαλύπτει: Σε ποια ηλικία η γυναίκα απολαμβάνει περισσότερο το σeξ;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η καλύτερη ηλικία για να απολαύσει μία γυναίκα το σeξ είναι αυτή της πρώτης της νιότης, όταν δηλαδή διανύει την

τρίτη δεκαετία τη ζωής της, καθώς τότε είναι πιο «φρέσκια» και έχει περισσότερη ενέργεια, δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις να την ταλαιπωρούν και καθημερινές απαιτήσεις να την απασχολούν.

Ωστόσο, όταν μιλάμε για το πότε μία γυναίκα νιώθει πιο ελκυστική και πότε απολαμβάνει περισσότερο έναν οργασμό, τότε τα πράγματα αλλάζουν και η ηλικία, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή, Natural Cycles, σε δείγμα 2.600 γυναικών, αποκάλυψε ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν το καλύτερο σeξ της ζωής τους στην ηλικία των 36 ετών και άνω.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δέχθηκαν ερωτήσεις σχετικά με το πόσο ελκυστικές νιώθουν και πόσο απολαμβάνουν το σeξ.

Οι απαντήσεις τους αναλύθηκαν ανά ηλικιακή ομάδα – νεότερη ηλικιακή ομάδα (κάτω των 23 ετών), μέση (23-35) και μεγαλύτερη (36 ετών και άνω).

Όταν ερωτήθηκαν για το κατά πόσο νιώθουν, σeξουαλικά, ελκυστικές, η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα ήταν η πιο σίγουρη και με την περισσότερη αυτοπεποίθηση, καθώς οκτώ στις 10 δήλωσαν ότι ένιωθαν σeξι.

Αντίθετα, μόνο τέσσερις από τις 10 γυναίκες της μέσης ομάδας αισθάνονταν ελκυστικές και επτά από τις 10 γυναίκες, ηλικίας κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες με την εμφάνισή τους.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες, επίσης, σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σ” ότι αφορά την κορύφωση κατά τη διάρκεια του σeξ, καθώς, έξι στις 10 (σχεδόν) ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς, ενώ η αντίστοιχη απάντηση και για τις δύο άλλες ηλικιακές ομάδες ήταν μόλις πέντε στις δέκα. 

Η εκπρόσωπος της Natural Cycles, Amanda Bonnie, δηλώνει: «Τα αποτελέσματα της έρευνας στέλνουν ένα πραγματικά θετικό μήνυμα για εμάς… Καθώς μεγαλώνετε και γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας, μπορείτε να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη σeξουαλική ζωή και να αισθάνεστε πιο σίγουρες για τον εαυτό σας».

seleo.gr-gynaika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: