Ερευνα-ανατροπή: Σε αυτή την ηλικία βρίσκονται γυναίκες και άνδρες στο σeξουαλικό τους πικ

Οι έρευνες περί σχέσεων και σeξ είναι πολλές, με τα δύο αυτά αντικείμενα να απασχολούν τους ανθρώπους και τους επιστήμονες. Νέα έρευνα, λοιπόν, έρχεται να ανατρέψει όλα αυτά που ξέραμε σχετικά με το πότε γυναίκες και άνδρες φτάνουν στο σeξουαλικό τους απόγειο, υποστηρίζοντας πως οι γυναίκες αγγίζουν

πρώτες το πικ.

Η Lovehoney, που ασχολείται με το εμπόριο sex toys, πραγματοποίησε έρευνα θέλοντας να μάθει πότε γυναίκες και άνδρες βιώσαν το σeξουαλικό τους πικ. 

Σύμφωνα με αυτή το 58% των γυναικών δήλωσαν πως η λίμπιντό τους ήταν υψηλότερη μεταξύ 18 και 24 ετών, ενώ μόλις το 42% απάντησαν το ίδιο.

Αυτά τα νέα ευρήματα, που παρουσιάζει η Daily Mail, δείχνουν μια διαφορετική άποψη, καθώς σε παλαιότερες έρευνες, οι γυναίκες εμφανίζονταν να έχουν αυξημένη λίμπιντο στην ηλικία περίπου των 30.

«Αυτά τα νέα ευρήματα καταστρέφουν τη άποψη που υποστηρίζει πως οι άντρες τείνουν να βρίσκονται στο σeξουαλικό τους απόγειο νωρίτερα στις αρχές της δεκαετίας των 20, ενώ οι γυναίκες επιθυμούν περισσότερο σeξ στη δεκαετία των 30», αναφέρει ο συνιδιοκτήτης της Lovehoney, Ρίτσαρντ Λόνγκχερστ, στην Daily Mail Αυστραλίας.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: