Eres x The Attico: H συνεργασία των 2 brands και 2 πανέμορφα μαγιό που λένε "Ιούλη σ” αγαπώ"

Διάβασε ακόμη: 

O οίκος μαγιό ERES και το high-end brand The Attico ανακοίνωσαν πρόσφατα, την πρώτη τους συνεργασία, μια capsule συλλογή μαγιό που σκοπό έχουν να βάλουν χρώμα και σοφιστικέ διάθεση στα beachwear looks μας.

 

«Luglio Col Bene Che Ti Voglio»

Με το όνομα «July, with the love I have for you» (Ιούλη, η αγάπη που σου έχω) η κολεξιόν περιλαμβάνει δύο μαγιό: ένα ολόσωμο σε παστέλ μοβ απόχρωση με cut-out στο μπροστινό μέρος και ένα δίχρωμο μπικίνι με κόκκινο στράπλες τοπ και κόκκινο ψηλόμεσο bottom.

 

Δες ακόμη:

Οι επιρροές του Slim Aarons

 

Ένας από τους πιο γνωστούς Αμερικανούς φωτογράφους που έβγαζε φωτογραφίες διαφόρων σοσιαλιτέ και celebrities αλλά και διεθνών jet-setters, είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από τη συλλογή. Εξ” ου και οι ενδιαφέρουσες σιλουέτες των μαγιό, οι οποίες έχουν ξεκάθαρα το glamorous στοιχείο σε αυτά. Τα δυο brands, λοιπόν, με τη δουλειά του Aarons και τα ιταλικά καλοκαίρια στο μυαλό, δημιούργησαν αυτή την capsule συλλογή η οποία μας ταξιδεύει σε κάποιο luxurious θέρετρο.

 

Πότε και πού θα κυκλοφορήσουν τα μαγιό

 

Τα δύο συλλεκτικά μαγιό είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο του The Attico και θα είναι μέρος μιας capsule συλλογής η οποία θα συμπεριλαμβάνει και φωτογραφίες από την καμπάνια που πραγματοποιήθηκε στο Marechiaro στην Νάπολη στη νεοκλασσική Villa Doria d’Angri.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: