Εράνη: Στις 12 Μαΐου οι συμπληρωματικές εκλογές

Εράνη: Στις 12 Μαΐου οι συμπληρωματικές εκλογές

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα συμπληρωθεί το διοικητικό παζλ στην Εράνη

Η Φιλιατρινή ομάδα θα κάνει συμπληρωματικές εκλογές, καθώς η θητεία της διοίκησης του Κώστα Γκόνου είναι διετής και ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν. 

Ορισμένα άτομα όμως έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν και θα αντικατασταθούν από έξι νέα που ετοιμάζονται να εισέλθουν στο συμβούλιο.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνεχίσουν στη διοίκηση οι Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Λάκης Κουρτέσης, Θωμάς Βένος και Σωτήρης Μπακογιάννης, ενώ παραμένουν ερωτηματικό οι Μπάμπης Ντινιώτης και Αλέξης Μιχαλακόπουλος. 

Αντίθετα θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν οι Παναγιώτης Κώτσος, Παναγιώτης Καυκής, Μπάμπης Λιβερόπουλος, Κώστας Γκόνος, Γιάννης Δρακόπουλος, Νίκος Αραούζος, Γιώργος Γριβοκωστόπουλος, Γιώργος Χαλιακόπουλος.
 

Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα που θα εμπλακούν με τα διοικητικά δρώμενα, είναι οι Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος, Χαράλαμπος Χρονόπουλος, Σπύρος Νικολόπουλος, Νίκος Λυμπερόπουλος (ξάδερφος του γνωστού ποδοσφαιριστή) Σπύρος Καυκάς και Προκόπης Τεριζάκης, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.
 

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις 12 Μαϊου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φιλιατρών, όπου έχει προγραμματιστεί η τρίτη κατά σειρά γενική συνέλευση. Στην πρώτη έγινε ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν, ενώ στη δεύτερη συζητήθηκε η επόμενη μέρα μετά τον φετινό υποβιβασμό στην Α’ τοπική και ορίστηκαν οι συμπληρωματικές εκλογές. 

Βασικό μέλημα της διοίκησης θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την Εράνη σ’ αυτή τη νέα εποχή, όπου ο στόχος θα είναι πρωταγωνιστικός. Παράλληλα η φιλιατρινή ομάδα θέλει να συνεχίσει να αναδεικνύει μικρούς σε ηλικία παίκτες. Όπως συνέβη φέτος με το νεαρό Αντώνη Σταθόπουλο που έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφική για την Ολλανδική Τβέντε. 

Επίσης στη Δ’ εθνική έπαιξαν και αρκετοί ακόμα μικροί, όπως οι Αντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Νικολόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Διαμαντόπουλος και Ζώης.

ελευθερία
Εράνη: Στις 12 Μαΐου οι συμπληρωματικές εκλογές Εράνη: Στις 12 Μαΐου οι συμπληρωματικές εκλογές Εράνη: Στις 12 Μαΐου οι συμπληρωματικές εκλογές Εράνη: Στις 12 Μαΐου οι συμπληρωματικές εκλογές

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: