Eπτά τάσεις στα εσώρουχα που μας έρχονται κατευθείαν από τα catwalks της σεζόν F/W 2020-21

Eπτά τάσεις στα εσώρουχα που μας έρχονται κατευθείαν από τα catwalks της σεζόν F/W 2020 21

Γιατί τα trends δεν εξαντλούνται στα ρούχα και στα αξεσουάρ…

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μέσα στον «Μήνα της Μόδας» και είτε μιλάμε για virtual παρουσιάσεις είτε για catwalks με πολύ λίγο κόσμο, οι τάσεις για το καλοκαίρι του 2021 «ξεδιπλώνονται» μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας. Εμείς όμως «προσγειωνόμαστε» στην πραγματικότητα που μας λέει πως η άνοιξη αργεί ακόμα και τα μόνα trend reports που χρειάζεται να μας απασχολήσουν είναι αυτά που έχουμε ήδη δει από πέρυσι τον Φεβρουάριο και αφορούν τη σεζόν F/W 2020-2021. Ρούχα, τσάντες, παπούτσια και lingerie που παίζουν με τις υφές και τις φόρμες ήρθαν για να μείνουν στην fashion πραγματικότητά μας.

εσώρουχα, λοιπόν, αποτελούν μία ιδιαίτερη κατηγορία στην γκαρνταρόμπα μας. Δεν «φαίνονται» με την πρώτη ματιά όταν κάποιος μας κοιτάξει στον δρόμο, αλλά αν είναι τα «σωστά» μπορούν πολύ εύκολα να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και να μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα με το σώμα και την εμφάνισή μας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό και να τα ανανεώνουμε με την ίδια διάθεση και ευκολία που προσθέτουμε καινούργια ρούχα στην ντουλάπα μας. Και επειδή υπάρχουν lingerie trends, ακριβώς όπως υπάρχουν accessory trends και fashion trends, σου παρουσιάζουμε τα επτά επικρατέστερα στην παρακάτω gallery.

Βustier, κομμάτια που παραπέμπουν σε ultra sexy εμφανίσεις, cosy πλεκτά και goth σετ από τούλι, είναι μερικές από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε για αυτήν τη σεζόν. Και επειδή η μόδα τα τελευταία χρόνια μας αφήνει πολλά περιθώρια για πειραματισμούς, μπορείς να αποκτήσεις και bralettes που θα τα φοράς σαν κανονικά tops μέσα από bomber jackets, πουκάμισα, αμάνικα γιλέκα και σακάκια.

Δες ποιο στυλ ταιριάζει στον σωματότυπό σου και προγραμμάτισε τις επόμενες lingerie αγορές σου. Δεν ξέρουμε αν θα ξαναμπούμε σε lockdown (και το απευχόμαστε ολόψυχα) αλλά ας επενδύσουμε σε πιο «ιδιαίτερα» και «ιδιωτικά» κομμάτια αυτήν τη σεζόν. Ίσως τα χρειαστούμε λίγο παραπάνω…
 H Κate Middleton πλέον δεν ανακυκλώνει μόνο τα φορέματα αλλά και τις μάσκες της

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: