Eπτά στυλ παπουτσιών που αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά το 2021

Eπτά στυλ παπουτσιών που αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά το 2021

Η επόμενη θα είναι μία καλύτερη χρονιά, σε όλα. Ακόμα και στα αξεσουάρ.

Σκεπτόμενες αισιόδοξα (αλλά και επιστρατεύοντας ταυτόχρονα τη λογική και τον ρεαλισμό μας) ξέρουμε πως το 2021 θα είναι πολύ διαφορετικό από το 2020. Αρχικά θα είναι μία χρονιά όπου δεν θα #μενουμεσπιτι αλλά θα βγαίνουμε από αυτό. Γι΄αυτό θα επαναφέρουμε στο προσκήνιο το καταναλωτικό μας ένστικτο και θα αποκτήσουμε τα πιο κομψά και τα πιο πρακτικά παπούτσια της νέας σεζόν, τα οποία θα μπορούμε να φοράμε και ολόκληρο τον υπόλοιπο -πιο εξωστρεφή ελπίζουμε!- χρόνο.

Mules με λεπτομέρειες από αλυσίδες -το chain trend θα είναι και του χρόνου hot σε τσάντες, ρούχα και φυσικά παπούτσια-, κλασικές καστόρινες μπότες σε όχι και τόσο κλασικές αποχρώσεις και rubber boots (άνετα μποτάκια από λάστιχο), είναι μερικά μόνο από τα shoe trends που θα μας απασχολήσουν και το 2021. Τα υπόλοιπα 4 καθώς και του οίκους μόδας που τα παρουσίασαν, θα τα βρεις συγκεντρωμένα στην παρακάτω gallery για να διαλέξεις ποια από αυτά θα υιοθετήσεις και ποια όχι.

Ένα είναι το βέβαιο: δεν μιλάμε για τίποτα εξεζητημένο ή υπερβολικά fashion forward. To αντίθετο, αναφερόμαστε σε στυλ παπουτσιών που αποπνέουν διαχρονικότητα και έχουν κλασικές καταβολές, απλά φέτος έρχονται στην πιο αναβαθμισμένη εκδοχή τους. Τίποτα υπερβολικά fashion forward και σίγουρα τίποτα που θα δυσκολευτείς να φορέσεις όταν, με το καλό, βγούμε επιτέλους από το σπίτι.
 Last-minute Gifts: Τι να αγοράσεις στους δικούς σου για τα Χριστούγεννα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: