Πρωταγωνιστής γνωστής σειράς τα «χώνει» στον Μάνο Ιωάννου (ΦΩΤΟ)

 Γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του στη σειρά «Μάνα Χ Ουρανού», ενώ όταν τον ρωτούν για το αν θα εκμεταλλευόταν μια σχέση για χάρη της δημοσιότητας, εκείνος τα «χώνει» για τα στον Μάνο Ιωάννου. Μπορεί να μην αναφέρει το όνομα του αλλά η απάντηση του τον φωτογραφίζει.

Θα εκμεταλλευόσουν μια σχέση για χάρη της δημοσιότητας;

«Τι εννοείς? να κάνω σχέση με μια μεγαλύτερη σε ηλικία τηλεπερσόνα, για να δίνω ανούσιες συνεντεύξεις σε περιοδικά και να με «παίζουν» τα μέσα, ενώ εγώ υποτίθεται, δε θέλω να «πουλάω» την προσωπική μου ζωή; Όχι, ευχαριστώ! Κάνω σχέση μόνο όταν γουστάρω και για πάρτη μου», λέει ο Γιάννος Παπαευσταθίου στο pasmina.

Όσο για τον ρόλο του στη σειρά;

«Μου δόθηκε μια ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό και να τσαλακωθώ, δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ρόλοι στην τηλεόραση, όπου ήταν μια πρόκληση για μένα αυτό. Σχετικά με την αλλαγή, τώρα , μου έκοψαν πολύ κοντά τα μαλλιά ,έχασα κάποια κιλά, σταμάτησα το γυμναστήριο, μου έβαλαν ένα ειδικό εμφύτευμα κάτω από τα ούλα για να παραμορφώνεται το πρόσωπο μου, σιδεράκια και τέλος, γυαλιά μυωπίας… Τhats it!»

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: