Επιβάτης αποκοιμήθηκε σε πτήση και την ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο

Μέσα στο άδειο σταθμευμένο αεροπλάνο με το οποίο είχε ταξιδέψει ξύπνησε μία γυναίκα, η οποία αποκοιμήθηκε στη διάρκεια της πτήσης της.

Η Tiffani Adams λέει πως την πήρε ο ύπνος ενώ ταξίδευε από το Κεμπέκ στο Τορόντο, με πτήση της Air Canada, στις 9 Ιουνίου. Όταν ξύπνησε, όπως μεταδίδει το BBC, ξεπαγιάζοντας, βρέθηκε φορώντας ακόμα τη ζώνη της, καθισμένη στο κάθισμά της, με το αεροπλάνο όμως σταθμευμένο πλέον στο έδαφος.

Η Air Canada επιβεβαιώνει το περιστατικό και αναφέρει πως είναι υπό έρευνα.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Adams αναφέρει πως ξύπνησε «γύρω στα μεσάνυχτα (αρκετές ώρες μετά την προσγείωση του αεροσκάφους) ξεπαγιάζοντας, δεμένη στο κάθισμά της και σε πλήρες σκοτάδι», κάνοντας λόγο για τρομακτική εμπειρία.

Πρόλαβε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να τηλεφωνήσει σε μία φίλη της για να της πει πού βρίσκεται και αμέσως μετά το τηλέφωνό της έσβησε. Καθώς το αεροσκάφος είχε πλέον σταθμεύσει και σβήσει όλα τα συστήματά του, δεν μπορούσε να το φορτίσει.

Η φίλη της τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο Pearson του Τορόντο και ανέφερε τι συνέβαινε.

Εντωμεταξύ, η Adams βρήκε μέσα στο κόκπιτ έναν πυρσό κι επιχείρησε να τραβήξει την προσοχή κάποιου από το προσωπικό του αεροδρομίου, όπως περιγράφει το βρετανικό δίκτυο.

Τελικά βρέθηκε από έναν χειριστή οχήματος που μεταφέρει αποσκευές.

Σύμφωνα με την ίδια την Adams, η Air Canada της προσέφερε λιμουζίνα και ξενοδοχείο αλλά εκείνη αρνήθηκε, επιθυμώντας να γυρίσει στο σπίτι της το συντομότερο δυνατό. Όπως λέει, το προσωπικό της εταιρείας της έχει τηλεφωνήσει δύο φορές, στο πλαίσιο της έρευνας για το περιστατικό, και έχει απολογηθεί για ό,τι συνέβη.

Η Air Canada επιβεβαιώνει όσα περιγράφει η Adams και διερευνά το περιστατικό.

(φωτογραφία αρχείου)

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: