Επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο αεροπλάνο για μια γυναίκα που δε φορούσε παπούτσια [βίντεο]

Ένας αδιανόητος καυγάς σημειώθηκε μέσα σε αεροσκάφος της Ryanair, στη πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Τενερίφη.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες τους κοιτούν με έκπληξη και τα μέλη του πληρώματος προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με τον Ben Wardrop, ο οποίος βιντεοσκόπησε το περιστατικό, δήλωσε ότι όλα ξεκίνησαν από μια γυναίκα που δεν φορούσε παπούτσια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

“Ένας πολύ μεθυσμένος άντρας άρχισε να την κοροϊδεύει και τότε ο φίλος της γυναίκας προσπάθησε να την υπερασπιστεί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καβγάς”, δήλωσε ο κ. Wardrop. “Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε — και ενώ είχε καταναλωθεί περισσότερο αλκοόλ — ο άντρας και ο φίλος της γυναίκας άρχισαν να μαλώνουν, ενώ βρίσκονταν και οι δύο υπό την επήρεια αλκοόλ, και πιάστηκαν στα χέρια. Τσακώθηκαν πολύ άγρια και ο ένας χτύπησε τον άλλον στη μύτη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αίματα. Ένα από τα μέλη του πληρώματος καμπίνας, που ήταν μια νεαρή γυναίκα ηλικίας περίπου 24 ετών, βρέθηκε στη μέση και κατάφερε να τους ηρεμήσει”.

Ο Ben Wardrop δήλωσε πως ήταν πολύ τρομακτικό, γιατί όλο αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια των επιβατών και μέσα στον μικρό χώρο του αεροσκάφους, ενώ ανέφερε πως η Ryainair χειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: