Eπίθεση στο Twitter από τον Χρήστο Παππά στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά

Μπαράζ υβριστικών μηνυμάτων δέχτηκε η δημοσιογράφος μετά από tweet που ανάρτησε το Μεγάλο Σάββατο

Σφοδρή επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς δέχτηκε η ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά – αλλά και από άλλους υποστηρικτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής – με αφορμή ένα tweet που ανάρτησε πριν από μερικές μέρες.

Συγκεκριμένα, στις 28 Απριλίου, η κα Δεναξά είχε γράψει στο Twitter τα εξής: «Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει Πάσχα. Από το πρωί εκκολάπτει αυγά του φιδιού σε διόδια, εθνικές οδούς και αλλού όπου γνωστοί ΧΑγιτες μοιράζουν φέιγ βολάν».

Αμέσως μετά από αυτήν της την ανάρτηση, η δημοσιογράφος δέχτηκε μπαράζ μηνυμάτων με βρισιές και βαρύτατους χαρακτηρισμούς από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, ενώ και ο ίδιος ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Παππάς απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο της έγραψε: «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνες και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ».

Σε άλλη ανάρτησή του, ο βουλευτής της ΧΑ δημοσίευσε φωτογραφίες από μελη του κόμματός του που μοίραζαν φυλλάδια, συνοδεύοντάς τις με τη λεζάντα: «Τα «αυγά του φιδιού» κατά @mdenaxa. Μία Μαρία Αντουανέτα της δημοσιογραφίας υβρίζει & χλευάζει τον αγωνιζόμενο Λαό».

Η δημοσιογράφος επέλεξε αυτή τη φορά να απαντήσει μέσω Facebook, όπου δημοσίευσε την εξής ανάρτηση, μαζί με φωτογραφίες υβριστικών μηνυμάτων που δέχτηκε μετά το tweet της: «Αντιπαρέρχομαι την απειλή και τις «ευχές» που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Mεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, οπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας γιγαντώνονται απο την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας, όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα.

Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπεί στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.Πριν το κάνουν, ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν κι επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους.

Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες. Εκτός κι αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε…

Στην πρώτη φώτο, άλλη μια γεύση από νεοναζιστική παράνοια. Από την τρίτη φωτο και μετά, δείγματα φασιστικού μίσους από «φίδια» που μόλις εκκολάφθηκαν».

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: