Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η 35χρονη στον εισαγγελέα – Επικαλέστηκε ως άλλοθι… μαλλιά και νύχια

Αρνείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση

Ψύχραιμη εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Να αναφέρουμε ότι η κατηγορούμενη, που κρατείται, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της. Η ίδια, βέβαια, φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, επικαλούμενη μάλιστα λόγους καλλωπισμού στις ερωτήσεις που δέχθηκε για την περούκα και τον λόγο που απουσίαζε από τη εργασία της την ημέρα της επίθεσης.

Είπε ότι πήρε την περούκα γιατί δεν της πέτυχε η βαφή

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η 35χρονη φέρεται να απάντησε στην ερώτηση του εισαγγελέα γιατί είχε αγοράσει την περούκα, ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στο μαλλί της και την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε, ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Τι είπε για τα ρούχα της

Σε ερώτηση για τα ρούχα που φαίνεται να φορούσε η γυναίκα που έχει καταγραφεί σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, δηλαδή στην μπεζ καπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο, τα οποία μοιάζουν με αυτά που βρέθηκαν στο σπίτι της, η 35χρονη φέρεται να απάντησε, ότι τέτοιες ίδιες καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει, το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχθηκε ότι γνώριζε το θύμα μέσω ξαδέρφης της, ωστόσο απαντώντας για τον άντρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση, η 35χρονη φαίνεται να είπε ότι είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να ισχυριστεί ότι φοβόταν ότι η άλλη γυναίκα είχε μπει ανάμεσά τους.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει το νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με το βιτριόλι

ellada

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: