Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Θρίλερ με νέο βίντεο όπου καταγράφονται δύο μαυροφορεμένες γυναίκες

Είχε βοηθό η μυστηριώδης μασκοφόρος με τα μαύρα ρούχα; — Τα σενάρια της φρίκης

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην 34χρονη στην Καλλιθέα έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, υπάρχουν πλάνα της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, να βγαίνει από τον χώρο της εργασίας της ουρλιάζοντας και ζητώντας βοήθεια. Σε αυτό το οπτικό υλικό υπάρχουν και άλλα δύο πρόσωπα, τα οποία είναι μαυροφορεμένα και πρόκειται για γυναίκες.

Η Ασφάλεια Καλλιθέας εξετάζει εξονυχιστικά τα βίντεο αυτά, καθώς οι δύο αυτές γυναίκες εμφανίζονται στην κάμερα ασφαλείας του διπλανού καταστήματος από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Το θύμα της επίθεσης μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο κάποιας γνωστής της. Παράλληλα τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της.

Οι γιατροί κατάφεραν τελικά μετά υπεράνθρωπες προσπάθειες να της σώσουν το αριστερό μάτι που μέχρι χθες ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα το έχανε εντελώς. Σίγουρα θα έχει απώλειες στην όραση -ειδικά σε αυτό το μάτι- και έχει πολύ δρόμο μπροστά της για τις πλαστικές επεμβάσεις που θα χρειαστούν για το πρόσωπο, τα χέρια, τον λαιμό και τον θώρακα που έχει υποστεί χημικά εγκαύματα.

Διαβάστε επίσης: Χαλκίδα: Καρέ καρέ η στιγμή της διάρρηξης σε καφετέρια (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: