Επίθεση με βιτριόλι: «Περίμενα απαντήσεις που δεν έλαβα», είπε η Ιωάννα έξω από το δικαστήριο

«Όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη», είπε χαρακτριστικά η Ιωάναν

Διεκόπη για τις 21 Οκρωβρίου, η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την ίδια να κάνει δηλώσεις έξω από το δικαστήριο.

«Σήμερα περίμενα να ακούσω κάποιες απαντήσεις. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ακόμη και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη».


Ερώτηση δημοσιογράφου: Δέχεστε τη συγνώμη της;

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ

Ο εκ των δικηγόρων της Ιωάννας Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε: «Για να είναι δεκτή η συγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε. Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη».


Από την πλευρά του ο έτερος δικηγόρος του θύματος Απόστολος Λύτρας ανέφερε: «Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: