Επίθεση με βιτριόλι: «Να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή» δηλώνει η 34χρονη Ιωάννα [βίντεο]

«Θα ήθελα να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή», δηλώνει η 34χρονη Ιωάννα μέσω του δικηγόρου της.

«Θα ήθελα η κατηγορούμενη να μου πει για ποιο λόγο κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη ζωή μου. Ποτέ δεν είχα δεχτεί απειλή από κανέναν. Δεν είχα διαφορές με κανέναν. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ποιος προέβη σε την αποτρόπαια πράξη σε βάρος μου ακριβώς γιατί δεν είχα με κανέναν προβλήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η 34χρονη στο βρετανικό ειδησεογραφικό blog News Times, όπως μεταδίδει το STAR.

«Η κατηγορούμενη δεν είναι φίλη μου. Ήταν απλώς γνωστή μου. Την έχω δει 5-6 φορές σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη σχέση με την γυναίκα αυτή», σημειώνει ακόμα η 34χρονη και υποστηρίζει, μάλιστα, πως δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή της τον 40χρονο.

«Απ’ ότι έμαθα η γυναίκα αυτή πίστευε ότι έχει σχέση με κάποιον άνδρα ο οποίος μου έστειλε κάποια στιγμή απλώς ένα αίτημα φιλίας στο Facebook και κάποια τυπικά μηνύματα. Τον συγκεκριμένο άνδρα δεν τον ξέρω και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ μου», υπογραμμίζει η 34χρονη Ιωάννα.

«Έχω σπουδάσει οικονομικά. Μένω πάνω από 15 χρόνια στην Αθήνα και έως την ημέρα του περιστατικού αυτού εργαζόμουν σε ασφαλιστική εταιρεία ως λογίστρια οικονομολόγος», λέει μεταξύ άλλων.

Δείτε το  βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι της Ιωάννας με την 35χρονη και τον 40χρονο επιχειρηματία [βίντεο]

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: