Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστις είχε εμμονή με την Ιωάννα – Μαρτυρία «κλειδί» από φίλο της

Πρόκειται για 40χρονο άνδρα από τον οποίο η Έφη Καρακάντζουλα φέρεται να είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της Ιωάννας — Η 37χρονη κατηγορούμενη φέρεται να τον είχε ρωτήσει που θα μπορούσε να βρει καυστικό υγρό για να κάνει την επίθεση

Για την εμμονή της 37χρονης Έφη Κακαράντζουλα με την Ιωάννα Παλιοσπύρου γνώριζε ένας φίλος της ο οποίος το επόμενο διάστημα πρόκειται να κληθεί από τις αρχές για να καταθέσει. Σύμφωνα με το Mega πρόκειται για 40χρονο άνδρα ο οποίος παραδέχεται ότι γνώριζε την εμμονή της δράστιδος με το θύμα. Μάλιστα η δράστις  φέρεται να του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της Ιωάννας.

Όμως ο 40χρονος δεν το έκανε λέγοντάς της ωστόσο ψέματα ότι είχε κάνει αυτό που του ζήτησε. Ακόμη φέρεται να τον είχε ρωτήσει που θα μπορούσε να βρει καυστικό υγρό για να κάνει την επίθεση. Ωστόσο εκείνος δεν κατάλαβε ότι θα πραγματοποιούσε το σχέδιό της.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cec7uga8765t-sf)

Παράλληλα αποφάσισε κάποια στιγμή να σταματήσει να απαντά στις κλήσεις της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εάν κληθεί να καταθέσει φαίνεται πως έχει να αποκαλύψει πολλά για την υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, στο περιβάλλον του ο ίδιος ισχυρίζεται ότι φοβήθηκε από όλα αυτά που συνέβησαν και δεν θέλησε να πάει στην αστυνομία.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: