Επίθεση με βιτριόλι – Γείτονας Ιωάννας: «Όταν είδα τη δράστιδα και της μίλησα ήταν απότομη και νευρική»

«Όταν της είπα ότι θα φωνάξω την αστυνομία, τότε έχασε τον έλεγχο και την ψυχραιμία της», δήλωσε ο γείτονας της Ιωάννας αναφερόμενος στη στιγμή που είδε την Έφη

Νέες αποκαλύψεις για την εμμονική συμπεριφορά της 37χρονης δράστιδας Έφης βλέπουν το φως της δημοσιότητας.  Η κατηγορούμενη παρακολουθούσε συνεχώς την Ιωάννα Παλιοσπύρου και μάλιστα είχε εντοπιστεί από γείτονα της τελευταίας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο γείτονας του θύματος αναφέρεται στη συνομιλία του με την Έφη. 

«Όταν φτάσαμε κάτω με τη συγκάτοικο στην πολυκατοικία για να τη ρωτήσουμε τι θέλει πια επιτέλους κάτω από το σπίτι ήταν τόσο νευρική, απότομη. Ουσιαστικά μας αποπήρε κιόλας, λέγοντας ότι είναι δημόσιος ο χώρος και με έντονο τρόπο “θα πηγαίνω όπου θέλω” και τότε μόνο, όταν της είπα ότι θα φωνάξω την αστυνομία, τότε έχασε τον έλεγχο και την ψυχραιμία της. Η αίσθηση μου είναι ότι φορούσε περούκα», είπε χαρακτηριστικά.

Συνάδελφος της 37χρονης Έφης ανέφερε στο STAR τα εξής: «έχω καταλάβει ότι δεν είχε κάποια σταθερή σχέση. Μου έχει αναφέρει ότι είχε κάποιες περιστασιακές σχέσεις – ελεύθερες με κάποιον, ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι της».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: