Επίθεση με βιτριόλι: Εντοπίστηκε ο οδηγός που μετέφερε την μαυροφορεμένη γυναίκα (βίντεο)

Κάμερα κατέγραψε την άγνωστη να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν την επίθεση και να κατεβαίνει από όχημα.

Εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία έχει στη διάθεσή της στοιχεία που μπορεί να την οδηγήσουν από στιγμή σε στιγμή στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυρφορεμένης γυναίκας.

Στη δημόσια τηλεόραση αναφέρθηκε ότι υπάρχει κάμερα που κατέγραψε την άγνωστη να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν την επίθεση και να κατεβαίνει από όχημα.

Η εικόνα δείχνει πως η δράστις «είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη», ενώ, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, φορούσε και ρούχα που δεν είναι συνηθισμένα για την εποχή.

Στον Alpha αλλά και στην ΕΡΤ1 αναφέρθηκε ότι ο οδηγός έχει εντοπιστεί από την αστυνομία. Το ρεπορτάζ του Alpha τονίζει πως «όλη η έρευνα της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί στα 7 λεπτά πριν την επίθεση στην 34χρονη. Ο «άνθρωπος-κλειδί» είναι αυτός που την μετέφερε χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό ότι δηλαδή μετέφερε την γυναίκα με τα μαύρα.

Την μετέφερε με αυτοκίνητο, την άφησε 7 λεπτά πριν εκδηλωθεί η επίθεση, χωρίς να γνωρίζει τον υποχθόνιο σκοπό της. Στην συνέχεια αυτός ο μάρτυρας- κλειδί αποχώρησε από το σημείο και δέκα λεπτά αργότερα πληροφορήθηκε από τα Μέσα ενημέρωσης ότι είχε εκδηλωθεί η επίθεση», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος συνέδεσε τα στοιχεία και ενημέρωσε την αστυνομία ή αν η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στον εντοπισμό του.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Τι δήλωσε φίλη της 34χρονης μετά την κατάθεσή της στην Αστυνομία (βίντεο)

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: