Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζανη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός

66χρονη έχασε το δεξί της μάτι — Σοκάρουν τα λόγια του δράστη κατά τη σύλληψή του

Στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται οι τρεις τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος υπάλληλος της εφορίας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, ο 56χρονος εφοριακός έφτασε στο νοσοκομείο σε πολύ βαριά κατάσταση, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με μεγάλα τραύματα κρανίου και κεφαλής. Ήταν σε σοβαρότατη και κρίσιμη κατάσταση και αμέσως χειρουργήθηκε, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Βαρύτατα τραυματισμένη έφτασε στο νοσοκομείο και η 66χρονη συνάδελφός του, η οποία είχε δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Η γυναίκα έχει χάσει το δεξί μάτι της και θα απαιτηθούν πολλές επεμβάσεις, από διαφορετικές ειδικότητες ώστε να γιατρευτούν τα τραύματά της. Στα ευχάριστα νέα, η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί και δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι μια 47χρονη γυναίκα, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Να αναφέρουμε ότι ο 45χρονος δράστης δεν είχε φορολογικές εκκρεμότητες με τη ΔΟΥ Κοζάνης και το ΑΦΜ του ανήκει σε ΔΟΥ της Αττικής, γεγονός που προκαλεί εντύπωση και ερωτηματικά για τους λόγους που έκανε την επίθεση. Προς το παρόν, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης δεν συνεργάζεται με την αστυνομία και δεν έχει πει το παραμικρό για το τι τον ώθησε στο να κάνει αυτή την επίθεση.

Υπάλληλος της ΔΟΥ, που μίλησε στο Kozanimedia, ανέφερε ότι ο δράστης τις τελευταίες ημέρες πήγαινε συχνά στο κτίριο χωρίς λόγο, και είχε συνομιλίες με εργαζομένους, τους οποίους και ενοχλούσε.

Ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για φθορές σε ΑΤΜ και δύο παρκόμετρα. Κατά την σύλληψή του, γύρισε με ειρωνικό ύφος και είπε:

«Τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: