Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Είναι εμμονική και διεστραμμένη, τον ζήλευε» λέει ο αδελφός του θύματος

Συγκλονισμένος είναι ο αδελφός του 36χρονου θύματος που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την πρώην σύζυγό του.

Όπως ανέφερε στο Star, η 38χρονη είχε παθολογική ζήλια για τον αδελφό του ενώ μίλησε και για τη σχέση που είχε το ζευγάρι από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν. «Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος, έχει δημιουργήσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς» σχολίασε ο αδελφός του θύματος ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 36χρονος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του από την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Η 38χρονη τον ζήλευε συνεχώς, ισχυρίστηκε. «Του αδελφού μου του είχε παθολογική ζήλεια. Όλο τον καιρό που τον γνώριζε και έλεγε ότι ταλαιπωριόταν, να μας αποδείξει που ταλαιπωριόταν. Ο αδερφός μου ήταν φυλακή, τον γνώρισε έγκλειστο και η σχέση ήταν από το κινητό. Να τον ψάχνει, να τον ζυγώνει κάθε βράδυ, να μπαίνει στο facebook να δει πού είναι ο αδελφός μου, με τι παρέες είναι, να κάνει εισβολές σε μαγαζιά στο Ηράκλειο να δει πού είναι, με ποια είναι».

Και πρόσθεσε: «Είχε κλείσει ένα δωμάτιο αυτή και πήγε ο αδεlφός μου. Δεν ξέρω αν άλλη του είχε κλείσει το ραντεβού ή αν μίλησε με την ίδια. Γιατί τον έπαιρνε αυτή κάθε βράδυ τηλέφωνο εμμονικά. Τον κατάφερε στο τηλέφωνο αυτή και πήγε στο ξενοδοχείο. Με εμένα τα έχει γιατί θεωρεί ότι τον χωρισμό της με τον αδελφό μου τον έχω ολοκληρώσει εγώ».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: