Επίθεση δέχθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων

Επίθεση δέχτηκε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης, μέσα στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος άνδρας ζήτησε από τη γραμματεία του διοικητή να τον επισκεφθεί στο γραφείο του επικαλούμενος πως είναι στέλεχος του Υπουργείου Υγείας. Όπως δηλώνει ο ίδιος ο κ. Παρθένης στην κάμερα του trikalaola.gr, ήταν ένας άνδρας μελαχρινός, με ύψος 1:85, με λίγα μαλλιά και ελαφρά γένια, ο οποίος ζήτησε να δει προσωπικά τον Διοικητή.

Σε λίγο οι δύο άντρες εισήλθαν μέσα στο γραφείο του και αφού ο άγνωστος άντρας ρώτησε για επιβεβαίωση τον κ. Παρθένη εάν είναι ο ίδιος ο διοικητής του Νοσοκομείου, αμέσως μετά του επιτέθηκε, χειροδικώντας εναντίων του. Από την πλευρά του, ο κ. Παρθένης αμύνθηκε και απέφυγε τα χτυπήματα του δράστη, ο οποίος προσπαθούσε να τον χτυπήσει με χέρια και με πόδια.

Αμέσως, η γραμματεία ειδοποίησε την Αστυνομία και οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να σταματήσουν την επίθεση που δεχόταν ο διοικητής. Όλα έγιναν μέσα σε 7 με 8 λεπτά και αμέσως μετά ο άγνωστος άντρας, αφού μίλησε στο κινητό του, εξαφανίστηκε. Πριν προκάλεσε ζημιές με χτυπήματα και στην εσωτερική πόρτα του γραφείου του Διοικητή.

Οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου εντόπισαν το πρόσωπο του δράστη της επίθεσης, που φαίνεται καθαρά στα πλάνα και είδη το υλικό δόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την επεξεργασία και φυσικά την άνεση σύλληψη του, με την διαδικασία αυτοφώρου, αφού ο κ. Παρθένης αυτή τη στιγμή προβαίνει σε μήνυση κατά αγνώστου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις στην κάμερα του trikalaola.gr ο κ. Παρθένης πιστεύει πως η επίθεση σχετίζεται με τα ιδιωτικά συμφέροντα που θίχτηκαν, αφότου η διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε σε συγκεκριμένη πολιτική διαχείρισης, εξοικονομώντας πόρους για το ίδιο Νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.

Όπως δηλώνει στην κάμερα ο κ. Παρθένης, δεχόταν απειλές από αγνώστους, μέσω άγνωστων τηλεφωνικών αριθμών και σημειωμάτων, για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και ανοιχτές απειλές από τους πρώην εργολάβους του Νοσοκομείου Τρικάλων που έλεγαν: «Πρόσeξε καλά μη βρεθείς σε κανένα χαντάκι…».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: