Επίθεση από το ΜέΡΑ25 στη ΝΔ


«Θα επιστρέψει η Νέα Δημοκρατία τα χρήματα που έλαβε παράνομα ως χρηματοδότηση για επιμορφωτικούς σκοπούς και τα οποία κατέληξαν στις δόσεις των δανείων της;», ερωτά το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή το , εκφράζοντας έτσι την έντονη διαφωνία του με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα αυτό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΜέΡΑ25 επισημαίνει ότι η ΝΔ «που ετοιμάζεται να παραχωρήσει τα δάνεια των πολιτών στα αρπαχτικά ταμεία του Ντέλαγουερ, πληρώνει τα τεράστια δάνεια της στις τράπεζες με την κρατική χρηματοδότηση που λαμβάνει για «επιμορφωτικούς σκοπούς». Αυτά μάλιστα συνεχίζουν να γίνονται μέσα στα μνημόνια (2016-2017) ενόσω οι πολίτες εξαναγκάζονται σε περικοπές και μέτρα λιτότητας».

Προσθέτει επίσης, ότι «ο υφυπουργός κ.Λιβάνιος δεν απάντησε ουσιαστικά για το θέμα-σκάνδαλο, σε σχετική ερώτηση βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη, απλώς προανήγγειλε ότι θα αλλάξουν γενικά τον νόμο για τα οικονομικά των κομμάτων». «Σε ποια κατεύθυνση άραγε; στο να γίνεται πλέον νόμιμα αυτό που μέχρι τώρα έκανε η ΝΔ παράνομα;» καταλήγει το ΜέΡΑ25 στην ανακοίνωσή του.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: