Επιτέλους η Τάμτα έχει τη δική της συλλογή ρούχων

H attrattivo x TAMTA capsule collection είναι μία συλλογή που θα σε ωθήσει να τολμήσεις, να κάνεις τη διαφορά και να απογειώσεις το στιλ σου, να αναδείξεις την προσωπικότητά σου. Η Τάμτα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, μεταμορφώνεται μέσα από το στιλ. Αναδεικνύει πτυχές τις προσωπικότητας που μπορεί να έχει κάθε γυναίκα και σε προκαλεί σε ένα μοναδικό στιλιστικό παιχνίδι που θα σε διασκεδάσει και θα σε κάνει σαν μεγάλο κορίτσι να παίζει με τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.

 

Από το όνομα και μόνο της συλλογής και το moto που τη συνοδεύει «attrattivo x TAMTA “make a change», καταλαβαίνει κανείς ότι τα ρούχα που θα περιλαμβάνει θα είναι ξεχωριστά. Πριν τα ανακαλύψεις όμως, μπορείς να μπεις στο mood της capsule collection, παίρνοντας μία γεύση από το  backstage video που γυρίστηκε για την καμπάνια της συλλογής με την Τάμτα να πρωταγωνιστεί.

 

Ένα σκοτεινό, υπόγειο γκαράζ είναι το location όπου η Τάμτα αναδεικνύει τα vibes της συλλογής με το styling του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση της Βάσως Παπανικολάου. Το σκηνικό παίρνει pop αισθητικές διαστάσεις, τις οποίες αποδίδει στο μέγιστο ο φακός του Stratis Kas και εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε το μεγάλο λανσάρισμα της συλλογής.

 

Η attrattivo x TAMTA capsule collectio από 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο eshop της attrattivo, attrattivo.gr και από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα attrattivo σε Ελλάδα και Κύπρο.

Facebook:

Instagram:

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: