Επιστροφή "Βόμβα" Στην Τηλεόραση! Μεγάλη Ηθοποιός Επιστρέφει Μετά από 14 Χρόνια Απουσίας. Επιτέλους!

Μετά από 14 χρόνια απουσίας, γνωστή Ελληνίδα πρωταγωνίστρια που απολαμβάναμε μόνο στο θέατρο, αποφάσισε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη η οποία μίλησε στη Realnews για το δυναμικό της comeback: «Είχα ρίξει όλο μου το βάρος στο θέατρο και δεν είχα χρόνο να μπω κανονικά σε μια σειρά, όπως έκανα παλιά με τα Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, τον Κίτρινο φάκελο, Η αγάπη άργησε μια μέρα κλπ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μια πρόταση που να με εξιτάρει κι αυτή ήρθε από τον Τάσο Ψαρρά, που ετοιμάζει το «Η ζωή εν τάφω» του Μυριβίλη για την κρατική τηλεόραση.

Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, όταν η τηλεόραση δίνει χώρο σε δημιουργούς να μεταφέρουν στο γυαλί μυθιστορήματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά. Ναι, τα κανάλια πρέπει να στηρίξουν τη μυθοπλασία και, ναι, η κίνηση της κρατικής μας τηλεόρασης να περιλάβει στο μενού της το «Η ζωή εν τάφω», δια χειρός και εμπνεύσεως Τάσου Ψαρρά, είναι εξαιρετική. Είναι χαρά μου, λοιπόν, να επιστρέψω στην τηλεόραση με μια τόσο φιλόδοξη δουλειά όπως αυτή».

Πηγή: gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: