Επιστροφή στα ’90s: Bίκυ Κουλιανού και Ελίνα Κέφη φωτογραφίζονται με μαγιό, χωρίς ρετούς (φωτό)

Στην επίδειξη μόδας του οίκου Νikos-Takis βρέθηκαν δύο δόξες του μόντελινγκ των 90s και μας θύμισαν γιατί τα μοντέλα τη δεκαετία του 90 είναι παντοτινά.

 

Η Βίκυ Κουλιανού και η Ελίνα Κέφη ήταν τα δύο guest μοντέλα στην επίδειξη όπου Top model ήταν η Ελλη Παπαγγελή και ο Γιώργος Μανίκας.

Η επίδειξη μόδα έγινε στο ξενοδοχείο Princess Hotel & Casino Gevgelija στα Σκόπια.

Οι δύο γυναίκες δεν δίστασαν να ποζάρουν μπροστά σε φωτογραφικούς φακούς όπως ακριβώς είναι. Μάλιστα ένας χρήστης μοιράστηκε στο Facebook, μία τελείως αρετουσάριστη εικόνα που δείχνει ότι τα δύο μοντέλα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον 20χρονο εαυτό τους.

Εύγε!

 
 
Φωτογραφία Facebook/Elina Kefi

Η Ελίνα Κέφη έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’90 αρχικά ως και μοντέλο και διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία. Στην συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Είχε συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη, την Ρούλα Κορομηλά και την τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του Mega «Όμορφος κόσμος το πρωί».

 

Την Κουλιανού ανακάλυψε, σε ηλικία 14 ετών, ο Μιχάλης Ασλάνης όταν την είδε μέσα σε ένα λεωφορείο όπου, εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό της, της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Σε ηλικία 16 ετών η Βίκυ Κουλιανού παντρεύτηκε έναν σχεδόν συνομήλικό της νεαρό άνδρα, με τον οποίο έλαβε διαζύγιο πολύ σύντομα. Εκτός του Μιχάλη Ασλάνη, τον οποίο υπεραγαπούσε, η Κουλιανού συνεργάσθηκε πολύ με το σχεδιαστή Βασ. Κωστέτσο.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: