Επιστρέφει το «Special Report» – Τα θέματα της πρεμιέρας (trailers+photo)

Ο Τάσος Τέλλογλου, ο Αντώνης Φουρλής, η Μαρία Σαράφογλου και όλοι οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 υπόσχονται μεγάλες έρευνες και αποκλειστικά ρεπορτάζ κάθε Τρίτη βράδυ…

Ό,τι κρύβεται πίσω από την είδηση, ό,τι υπάρχει πίσω από την εικόνα, ό,τι δεν λένε οι λέξεις, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, για να δείξει τον δρόμο που οδηγεί στην αλήθεια. Έχοντας παρουσιάσει, πέρυσι, σημαντικά θέματα που έκαναν αίσθηση, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που συζητήθηκαν, αλλά και σπάνιες μαρτυρίες που προκάλεσαν ακόμα και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, το «Special Report» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 2η χρονιά.

Από τις 13 Οκτωβρίου, και κάθε Τρίτη στις 23:30, το «Special Report» έρχεται με τον Τάσο Τέλλογλου, τον Αντώνη Φουρλή και τη Μαρία Σαράφογλου.
Φέτος, οι τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι, μαζί με τους ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1, θα φέρουν στο προσκήνιο νέες μεγάλες έρευνες, ενώ μέσα από διεισδυτικά ρεπορτάζ, ειδικές αποστολές εντός και εκτός συνόρων, αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφηγήσεις, θα δώσουν μια άλλη οπτική για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
H  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ «SPECIAL REPORT»
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το «Special Report» αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητας της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία μιλά στον Αντώνη Φουρλή για το πώς αντιμετωπίζει τα καθήκοντά της, αλλά και το πώς οραματίζεται τον ρόλο της ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το «Special Report» ακολούθησε την Πρόεδρο στο πρόσφατο ταξίδι της στο Καστελλόριζο, την ώρα που η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βρισκόταν στο απόγειό της και τη ρώτησε για το πώς θα πρέπει η χώρα να αντιμετωπίζει τις συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο. Πίσω στην Αθήνα, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, το «Special Report» κατέγραψε μια σπάνια συνάντηση της Προέδρου με γυναίκες συγγραφείς. 
ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ;
Εργαζόμενοι σε τρία εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα, που ζουν σε έξι διαφορετικούς νομούς, προσβλήθηκαν τους δύο τελευταίους μήνες από COVID-19. Ο Τάσος Τέλλογλου ταξίδεψε στα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη για να ερευνήσει πώς οι αρχές, οι υπεύθυνοι των εργοστασίων και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι διαχειρίστηκαν την διασπορά του ιού. Πίσω στην Αθήνα,  το «Special Report» καταγράφει τις προσπάθειες των υπευθύνων μέσα στο Τμήμα Ιχνηλάτησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο Τάσος Τέλλογλου μιλά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, για το δύσκολο έργο της καταγραφής των κρουσμάτων στις συρροές που ανησυχούν τους ειδικούς.
Συντελεστές:
Τάσος Τέλλογλου
Αντώνης Φουρλής
Μαρία Σαράφογλου
Αρχισυνταξία: Ιωάννα Λουλούδη
Δημοσιογραφική Ομάδα: Λάζαρος Μπέλτσιος, Λίνα Καπετάνιου, Ρωμανός Γκότζος, Γιάννης Τσακαρισιάνος, Μάνος Φραγκιουδάκης

Οργάνωση παραγωγής: Χριστίνα Φραγκιά
Σκηνοθεσία: Κωστής Παπαδάκης
Παραγωγή: VICE Greece

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: