Επιστρέφει η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό» και «αγκυροβολεί» στη Σάμη (trailer)

Η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό» επιστρέφει στην ΕΡΤ3 με νέα επεισόδια για να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της χώρας και να μεταφέρει τον παλμό της νεολαίας, των αγροτών, των συνεταιρισμών, των συλλόγων, των νέων επιχειρηματιών, όλων δηλαδή αυτών που ζουν στην περιφέρεια, δημιουργούν και στηρίζουν τον τόπο τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. 
Ανανεωμένη, με υψηλής ευκρίνειας εικόνα και εμπλουτισμένη θεματικά με νέα αφιερώματα, η «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει με μία περιπλάνηση όλων των αισθήσεων, προβάλλοντας άγνωστες γωνιές της περιφέρειας. Μια πραγματική «Κυριακή, γιορτή» εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας. 
Στην πρώτη εκπομπή του νέου κύκλου, την Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017, στις 13:30, η «Κυριακή στο Χωριό» με τη Θάλεια Καμπουροπούλου «αρμενίζει» στο Ιόνιο και «αγκυροβολεί» στη Σάμη, το μεγαλύτερο λιμάνι της Κεφαλονιάς. 
Παραλίες, σπηλιές, μουσεία, πράσινο που αγγίζει το κύμα, συνθέτουν έναν μαγευτικό πίνακα. Η εκπομπή επισκέπτεται τα σπήλαια, γνωρίζει την ιστορία του προστάτη του νησιού Άγιου Γεράσιμου και τα θρυλικά φιδάκια της Παναγιάς Λαγκουβάρδας, σεργιανίζει στην ετήσια έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και συμμετέχει σε ένα γλέντι με Κεφαλονίτικους χορούς. 
Παρουσίαση: Θάλεια Καμπουροπούλου 
Δημοσιογραφική Έρευνα – Ρεπορτάζ: Μαγδαληνή Χατζοπούλου 
Σκηνοθεσία: Σταύρος Παρχαρίδης 

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: