Επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα στα νοσοκομεία Ιωαννίνων: Λειτούργησαν πολύ καλά παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας

Στο πλάισιο των επισκέψεών της, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας συζήτησε για την ενίσχυση των υποδομών υγείας στην περιοχή των Ιωαννίνων

Τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τα νοσοκομεία Ιωαννίνων συζήτησε με τους αρμόδιους η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αφότου επισκέφθηκε τις δομές υγείας Λευκάδας, Πρέβεζας και Άρτας, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συνθήκες λειτουργίας τους και να εστιάσει στα σχέδια βελτίωσης.

Στο πλάισιο των επισκέψεών της, η κ.Γκάγκα συζήτησε, την Τρίτη το βράδυ, με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, καθώς και τη βουλευτή Ιωαννίνων, Μαρία Κεφάλα, για την ενίσχυση των υποδομών υγείας στην περιοχή των Ιωαννίνων.

«Είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε όλες τις δομές υγείας αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις για τους πολίτες» τόνισε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχε.



Το πρωί της Τρίτης, η υπουργός επισκέφθηκε τα νοσοκομεία Χατζηκώστα και Πανεπιστημιακό ΓΝΙ, όπου περιηγήθηκε σε όλα τα τμήματα. «Και στα δύο νοσοκομεία, συζητήσαμε με τη διοίκηση και το προσωπικό όλα τα θέματα που τους απασχολούν όπως και τον σχεδιασμό για το μέλλον» σημείωσε ειδικότερα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας εξέφρασε, την ίδια στιγμή και την ικανοποίησή της από τις επισκέψεις στα νοσοκομεία, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που διαμόρφωσε — κατά το προηγούμενο διάστημα — η πανδημία.

«Από την επίσκεψή μου, μπορώ να πω ότι και τα δύο μεγάλα αυτά νοσοκομεία λειτούργησαν και λειτουργούν πολύ καλά παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους τους συναδέλφους για το έργο που προσέφεραν και προσφέρουν», το μήνυμα της κ.Γκάγκα, με το οποίο έκανε απολογισμό της επίσκεψής της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μίνας Γκάγκα στο Facebook για την επίσκεψή της στα Ιωάννινα:

«Στα Ιωάννινα, χθες το βράδυ, συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, καθώς και τη βουλευτή Ιωαννίνων, Μαρία Κεφάλα, για την ενίσχυση των υποδομών υγείας στην περιοχή των Ιωαννίνων. Είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε όλες τις δομές υγείας αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις για τους πολίτες. Σήμερα το πρωί είχα μια εποικοδομητική επίσκεψη στα νοσοκομεία Χατζηκώστα και Πανεπιστημιακό ΓΝΙ, όπου περιηγήθηκα σε όλα τα τμήματα. Και στα δύο νοσοκομεία, συζητήσαμε με τη διοίκηση και το προσωπικό όλα τα θέματα που τους απασχολούν όπως και τον σχεδιασμό για το μέλλον. Από την επίσκεψή μου, μπορώ να πω ότι και τα δύο μεγάλα αυτά νοσοκομεία λειτούργησαν και λειτουργούν πολύ καλά παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους τους συναδέλφους για το έργο που προσέφεραν και προσφέρουν».

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: