Επίσκεψη Πλεύρη στο «Παπαγεωργίου» – Συζητήθηκε η κάλυψη κενών θέσεων εργασίας

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» συνοδευόμενος από τον Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Παπαγεωργίου και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Νίκο Πατσέα.

Ο κ. Πλεύρης πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχάλη Καραβιώτη, την εκπρόσωπο του Ιδρύματος «Παπαγεωργίου» Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, τον γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη, και τον πρόεδρο Εργαζομένων Αλέξανδρο Μανωλίτσα.


Ο υπουργός Υγείας μετά την επίσκεψη υπογράμμισε ότι «η επίσκεψη σηματοδοτεί ένα μοντέλο που θέλουμε να έχουμε στα νοσοκομεία μας από εδώ και πέρα, το μοντέλο των ΝΠΙΔ που θεωρούμε ότι θα εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα τους πολίτες».

Σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη κατά τη διάρκεια των συζητήσεων αναλύθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως «την κάλυψη κενων θέσεων εργασίας συνολικά με την προκήρυξη που βγήκε τώρα για τους νοσηλευτές και γιατρούς αλλά και για το λοιπό προσωπικό που θα βγει τον άλλο μήνα».

Παράλληλα εξετάστηκε η δυνατότητα λειτουργίας απογευματινών χειρουργείων στο «Παπαγεωργίου» και έγινε αναφορά στα έργα που θα γίνουν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και την Ογκολογική κλινική, όπου μέχρι το 2025 θα έχουν λειτουργήσει.

Τέλος, ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Διαβατών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: