Επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα 8-9 Φεβρουαρίου

Στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου ο επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με Έλληνες αξιωματούχους.

Ο ίδιος θα συναντηθεί με εκπροσώπους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, με την ηγεσία της αντιπολίτευσης, εκπροσώπους του κοινοβουλίου και των επιχειρηματικών φορέων. Παράλληλα, ο κ. Μοσκοβισί θα μιλήσει στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist και στο ελληνογαλλικό φόρουμ με τίτλο: «Ελλάδα: Οι δρόμοι της ελπίδας».

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο (ώρα 9:30) καθώς και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (ώρα 15:00). Την ίδια μέρα, ο Ευρωπαίος επίτροπος θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον αναπληρωτή υπουργό Αλέξη Χαρίτση. Ακόμη, την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Μοσκοβισί, το πρωί της Παρασκευής θα μεταβεί στη Βουλή και θα απευθύνει ομιλία στα μέλη της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, για το μέλλον της Ευρώπης και την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψης του Επιτρόπου:

• Στις 8 Φεβρουαρίου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα καθώς και με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Επίσης, θα επισκεφθεί το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ενώ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής (ώρα 19:30).

• Στις 9 Φεβρουαρίου ο κ. Μοσκοβισί θα μιλήσει στο ελληνογαλλικό φόρουμ.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: