Επισκέψεις του προέδρου του ΕΚΑΒ στα παραρτήματα της περιφέρειας (Β.Ελλάδας)

Επισκέψεις του προέδρου του ΕΚΑΒ στα παραρτήματα της περιφέρειας (Β.Ελλάδας)

Από το Γραφείο Τύπου
Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κος Δημήτρης Παπαγιαννίδης, υλοποιώντας τα λεγόμενα του κατά την… ανάληψη των καθηκόντων του προ 2 μηνών περίπου, πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις στα παραρτήματα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ανά την περιφέρεια, ώστε να ενημερωθεί τόσο για τα προβλήματα όσο και για τις κατά τόπους ανάγκες αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 19/05 επισκέφτηκε το Ε.Κ.Α.Β. Γιαννιτσών, Έδεσσας, Βέροιας, Κατερίνης και Χαλκιδικής (Κασσάνδρεια, Πολύγυρος, Μουδανιά ) όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εργαζομένους αλλά και τα σωματεία, παρουσία της Διευθύντριας του παρατήματος του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης αλλά και των Υπευθύνων των Τομέων.

Τη Δευτέρα 20/05 θα επισκεφθεί το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς ενώ παράλληλα θα έχει συνάντηση με τους εργαζομένους αλλά και τους Διοικητές της 3ης και 4ης Υ.ΠΕ. καθώς και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος την Τρίτη 21/05 θα επισκεφτεί το ΕΚΑΒ Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Κομοτηνής όπου θα προβεί σε αντίστοιχες συναντήσεις με τους εργαζομένους αλλά και τους Διοικητές των Νοσοκομείων.
Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Επισκέψεις του προέδρου του ΕΚΑΒ στα παραρτήματα της περιφέρειας (Β.Ελλάδας) Επισκέψεις του προέδρου του ΕΚΑΒ στα παραρτήματα της περιφέρειας (Β.Ελλάδας)

Επισκέψεις του προέδρου του ΕΚΑΒ στα παραρτήματα της περιφέρειας (Β.Ελλάδας)

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: