Επικεφαλής “Ενωμένων Μακεδόνων”: Οι μετανάστες είναι καλοντυμένοι, με iPhone και πετάνε τα φαγητά που δεν τους αρέσουν [βίντεο]

Σοβαρές καταγγελίες κατά των μεταναστών που φιλοξενούνται στις δομές φιλοξενίας στα Διαβατά έκανε ο επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες», Δημήτρης Ζιαμπάσης, αναφέροντας ότι οι άνθρωποι δεν βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το μπάρμπεκιου που θα γίνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open:

«Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρουχαλάκια, με iPhone, με WiFi, δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσουν…».

«Δεν πνίγονται, οι διακινητές τρυπάνε τις βάρκες όταν βλέπουν το λιμενικό. Ήρθαν από το Μαρόκο, το Πακιστάν και κάνουν εμπόριο στις πιάτσες. Δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους, σταματήστε με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό. Να πάνε οι ΜΚΟ εκεί να τους βοηθήσουν. Υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι. Να γίνουν τοπικά δημοψηφίσματα, στις τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν hotspot», συνέχισε,

«Θα είμαστε σε απόσταση ασφαλείας, δεν θέλουμε τόσο να προκαλέσουμε, όσο θέλουν κάποιοι», είπε ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το πώς θα νιώθει όταν θα τρώει σουβλάκια μπροστά σε ανθρώπους που πεινάνε.

«Όπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και στο μέλλον βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;», ανέφερε ο κ. Ζιαμπάσης.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: