Επιδρομή διαρρηκτών σε μαγαζιά στην βόρεια Εύβοια

Σε ένα από αυτά βρήκαν δυο καραμπίνες και τις πήραν 

Η κίνηση επισκεπτών που αυξήθηκε λόγω των ημερών στο ιερό προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου, έκανε τα μέλη μιας σπείρας κακοποιών να σκεφτούν ότι στα καταστήματα εστίασης στο κοντινό Προκόπι της βόρειας Εύβοιας θα υπήρχαν αρκετά χρήματα και εξαπέλυσαν μπαράζ διαρρήξεων.

Οι αγνώστων στοιχείων δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τρεις κουκουλοφόροι, “χτύπησαν” τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα σε λίγη ώρα τα περισσότερα καταστήματα της περιοχής και άρπαξαν αρκετά χρήματα, ενώ σε ένα από αυτά βρήκαν και δυο καραμπίνες, τις οποίες πήραν μαζί τους. Οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ζαχαροπλαστείο στόχος διάρρηξης στη Λαμία

Ένα ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας έβαλαν άγνωστοι στο στόχαστρό τους, τα ξημερώματα του Σαββάτου και έσπασαν την τζαμαρία του για να εισβάλλουν στο εσωτερικό. Όμως, δεν βρήκαν παρά μερικά κέρματα στην ταμειακή μηχανή, τα οποία πήραν και εξαφανίστηκαν. Η Ασφάλεια Λαμίας ερευνά για τον εντοπισμό τους εξετάζοντας βίντεο από κάμερες της γύρω περιοχής.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: