Επιδειξίας παρενοχλούσε μαθήτριες σε σχολεία του Βύρωνα βγάζοντας το παντελόνι του – Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 26 ετών — Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, καθώς φαίνεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις

Tρόμο έχει σπείρει νεαρός άντρας που παρενοχλεί μαθήτριες σε σχολεία του Βύρωνα. Πριν από δύο εβδομάδες, μάλιστα, δεν δίστασε να μπει μέσα στο Γενικό Λύκειο Καρέα, να τρυπώσει στις γυναίκειες τουαλέτες και να επιδείξει τα γεννητικά του όργανα σε ανήλικη, αλλά και στην υπεύθυνη του κυλικείου.

Σύμφωνα με μαρτυρία μαθήτριας του ίδιου σχολείου, ο νεαρός άνδρας φαίνεται ότι παρακολουθεί ανήλικες στην περιοχή του Βύρωνα και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να εκπληρώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Ήταν στις τουαλέτες των κοριτσιών και είχε κατεβάσει τη φόρμα και είχε έξω τα γεννητικά του όργανα», ανέφερε η διευθύντρια του Γενικού λυκείου Καρέα, σύμφωνα με το Mega.

«Είχε μπει στην τουαλέτα των κοριτσιών με κατεβασμένα τα παντελόνια… Όταν μπήκα εγώ και τον είδα του φώναξα φυσικά «Τι κάνεις εδώ;», σήκωσε την φόρμα του και έφυγε επί τόπου», επεσήμανε η υπεύθυνη του κυλικείου. Στις φωνές της γυναίκας ο επιδειξίας τράπηκε σε φυγή, ενώ η υπεύθυνη του κυλικείου κάλεσε αμέσως την αστυνομία και πήγε στην τουαλέτα να δει αν είναι καλά η 16χρονη μαθήτρια που φοβισμένη άκουγε τον άντρα να χτυπάει την πόρτα προσπαθώντας να μπει μέσα.

«Με καλεί εμένα η κυρία του κυλικείου, μου λέει τι συνέβη, βγαίνω έξω φυσικά δεν βρίσκω κανέναν και εκείνη την ώρα πάνω σε όλη αυτή τη διαδικασία βγαίνει ένα κορίτσι από τις τουαλέτες και είπε ότι ενώ ήταν μέσα, κάποιος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Ευτυχώς η ανήλικη, είχε κλειδώσει την πόρτα και έτσι ο επιδειξίας, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να μπει μέσα», λέει η διευθύντρια.

«25 με 30 χρόνων εκεί τον υπολογίζω. Φόρμα φορούσε. Φόρμα γκρι και στρατιωτικό μπουφάν κάπως. Και κόκκινο καπέλο τζόκεϊ. Δηλαδή το πρόσωπο του δεν μπορούσες να το δεις και καθαρά, το είχε κατεβασμένο», σημειώνει, από τη μεριά της, η υπεύθυνη του κυλικείου.

«Παρακολουθεί μαθήτριες και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα»

«Την ίδια στιγμή, έρχεται ένα άλλο κορίτσι καταβρεγμένο και μου λέει, ”εγώ κυρία καθυστέρησα διότι κάποιος με είχε πάρει από πίσω βγαίνοντας από το σπίτι μου και φοβήθηκα και σταμάτησα σε ένα καφέ γιατί φοβήθηκα”. Με τις περιγραφές που μου δίνει το κορίτσι το δεύτερο, που την είχε πάρε από πίσω, διαπιστώνω ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο. Αμέσως κάλεσα την άμεσο δράση και το ΑΤ Βύρωνα, όπου δώσαμε καταθέσεις», λέει και συγκλονίζει η διευθύντρια.

Εκτός από τις δύο μαθήτριες του Λυκείου, άλλες δύο ανήλικες από το διπλανό γuμνάσιο, ανέφεραν ότι μπήκαν στο στόχαστρο του επιδειξία.

Η αστυνομία φαίνεται ότι έχει ταυτοποιήσει τον δράστη. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 26 ετών, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, καθώς φαίνεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις.

Ο άνδρας συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση ενώ πάνω του βρέθηκαν και ναρκωτικά, και συμπληρωματικά κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών. Ο άνδρας είχε δώσει το προφίλ του στο Ιnstagram σε δύο μαθήτριες και έτσι ταυτοποιήθηκε από τις αρχές.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: