Έπιασε την κοπέλα του να τον απατά και έβγαζε selfie [φωτο]

Ο Duston Holloway σίγουρα δεν είχε την αντίδραση που έχει ένας τυπικός άνδρας που πιάνει την γυναίκα του στο κρεβάτι με άλλον. Ούτε φώναξε, ούτε έβρισε, ούτε έκλαψε, αλλά… έβγαζε selfie.

Ο απατημένος θεώρησε πως αυτή η ύψιστη στιγμή προδοσίας είναι ιδανική για να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία και, βεβαίως, για να ανέβει στο Facebook.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τεξανός νεαρός γύρισε στο σπίτι και βρήκε τη σύντροφό του να κοιμάται, μεθυσμένη, στο κρεβάτι, δίπλα σε έναν άγνωστο στον ίδιο άνδρα.

Τότε άρχισε να τους φωτογραφίζει όπως ήταν ξαπλωμένοι και κοιμισμένοι, ενώ δε δίστασε να βγάλει και μια selfie μαζί τους.

«Όταν γυρνάς σπίτι και βρίσκεις έναν άλλο άνδρα στο κρεβάτι σου με την αγαπημένη σου. Οι καλοί άνδρες αξίζουν καλές γυναίκες» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Εξομολογήθηκε πως αρχικά σκέφτηκε να τον χτυπήσει αλλά μετά, όπως περιγράφει «έβγαλα με ηρεμία selfie και περπατούσα γύρω γύρω. Την ακούμπησα για να την ξυπνήσω αλλά ήταν μεθυσμένη και σχεδόν αναίσθητη. Θα τη ρωτούσα αν έπρεπε να κοιμηθώ στον ξενώνα μας και τι πρωινό ήθελε ο τύπος».

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: