Έπιασαν 48χρονο για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Το πρωί της Τρίτης, στη σύλληψη ενός 48χρονου προχώρησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, καθώς μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε κρυμμένη μέσα σε δυο σχολικές τσάντες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά το Λιμενικό, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε περίπου μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε δεύτερη έρευνα σε εγκαταλειμμένο σπίτι απέναντι από το σπίτι του, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας τενεκές που περιείχε 874 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ακολούθησε κι άλλη έρευνα, σε κτήμα του 48χρονου όπου βρέθηκαν μέσα σε γυάλινο βάζο και κατασχέθηκαν 194 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα πλαστικό μπουκάλι που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) καθαρού βάρους 10 γραμμαρίων.

Παράλληλα, από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, καθώς επίσης και αυτοκίνητο του 48χρονου.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: