Έπεσε το ταβάνι στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Στις 7 το πρωί, όταν οι τρεις εργαζόμενοι στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης άνοιξαν την πόρτα του γραφείου τους να πιάσουν δουλειά, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα. Είχε πέσει όλο το ταβάνι του γραφείου.

Ευτυχώς,οι σοβάδες έπεσαν προτού ξεκινήσει η βάρδια και από καθαρά τυχαίο λόγο δεν  θρηνήσαμε θύματα.

“Θα πηγαίνουμε με κράνη στη δουλειά μας, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο”, αναφέρει μιλώντας στο iatropedia.gr πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος και συμπληρώνει ότι στο συγκεκριμένο -γραφείο εκτός από τους τρεις εργαζόμενους- μπαίνουν καθημερινά και συνοδοί ασθενών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «στις 7 το πρωί πήγαν τρεις υπάλληλοι που εργάζονται στο γραφείο τους, στο τμήμα πληροφορικής στο “Ιπποκράτειο” Νοσοκομείο και διαπίστωσαν ότι όλη η οροφή είχε καταρρεύσει».

«Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα και δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό καθώς αντίστοιχο περιστατικό υπήρξε πριν από λίγες μέρες στη Βέροια, στο Κιλκίς, στη Νίκαια» τονίζει ο κ. Γιαννάκος.

«Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων αγγίζουν το ένα δις ευρώ, δεν υπάρχουν χρήματα για συντηρήσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις των νοσοκομείων, υπάρχει υγρασία και τα φαινομένα επαναλαμβάνονται» καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: