Έπαθλο φαγητού απόψε στο Survivor – Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Βασάλου; (photos)

Ούτε ο τελικός της Euroleague που παιζόταν χθες την ίδια ώρα κατάφερε να σταματήσει τον τυφώνα Survivor. Μεγάλος νικητής στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχτηκε το ριάλιτι περιπέτειας του ΣΚΑΪ, που κατάφερε να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.230.309 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 53,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 67,7% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 42,9%.
Απόψε στις 21:00 οι δυο ομάδες καλούνται σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί για την ασυλία. Έτσι «Διάσημοι» και «Μαχητές», που αριθμούν από πέντε παίκτες, θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη.
Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, εκτός από τις δηλώσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Γιάννη Σπαλιάρα – ΔΕΙΤΕ – φαίνεται ότι τραυματίζεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος και όλοι σπεύδουν δίπλα του να δουν τι συμβαίνει. Το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του θα το μάθουμε το βράδυ…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: